KARS Haber Girişi : 09 Ocak 2020 23:10

2020 Hac Kuraları Açıklandı

2020 Hac Kuraları Açıklandı
2020 Hac kuraları çekildi. Kars'tan kutsal topraklara hac ibadetini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 160 hacı adayı kontenjanı ayrılırken 2020 yılının kesin kontenjan sayısının önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.
Kars Güncel-2020 yılı hac kura çekiminde konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, milyonlarca vatandaşın kutsal beldelere duyduğu hasretle bu ana kilitlendiğini belirterek, “Bu uğurda sevinç de, gözyaşı da, hüzün de aynı derecede makbul ve mübarektir” dedi  

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ayrıca ; "Milyonlarca kardeşimizin kutsal beldelere duyduğu hasretle beklediği 2020 hac kura çekimini gerçekleştirdik. Bu uğurda sevinç de, gözyaşı da, hüzün de aynı derecede makbul ve mübarektir. Allah bu hasreti, bu sevgiyi, bu muhabbeti hiçbir zaman gönlümüzden eksik eylemesin." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda ise; "2020 yılı Hac kura sonuçlarına bugün saat 21.00’den itibaren Türkiye Portalı (e-Devlet) üzerinden ulaşılabilirsiniz.

Sonuçlar ayrıca hacı adaylarının cep telefonlarına sms olarak gönderilecektir. https://turkiye.gov.tr/diyanet-isleri-hac-ve-umre-arsiv-sorgulama
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.