SİYASET Haber Girişi : 01 Temmuz 2018 14:32

24 Haziran Seçimlerinde Kars AK Parti'nin Başarısı

24 Haziran Seçimlerinde Kars AK Parti'nin Başarısı
24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Kars İl Başkanlığı oylarını 1.7 puan arttırarak Türkiye genelinde ilk 11 il arasına girdi.
Kars Güncel- 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Kars'ta oylarını 1.7 puan arttırarak Türkiye genelinde ilk 11 il arasına girdi.
Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarının netleşmesiyle birlikle başarılı ve başarısız il yönetimleri belirlenmeye başladığı bilgisine ulaşıldı. Genel Merkez nezdinde yapılan değerlendirmeler kapsamında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın başarısının ön plana çıktı.
Kars'ta adayların belirlenmesi sonrasında başlayan seçim maratonunda başlanılan tempoyu her geçen gün daha da arttırarak devam eden Bakan Arslan, Başkan Çalkın ile adaylar Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Fettah Çetinkaya'nın Kars'ta vatandaşlar tarafından büyük teveccüh bularak 24 Haziran akşamı 2 vekil çıkartmasıyla netleşti.
Bakan Arslan Önderliğinde İl Teşkilatı Meydanları Boş Bırakmadı
Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen çalışma programında Bakan Arslan, İl Başkanı Adem Çalkın Kars Merkez, ilçeler ve köylerde aralıksız seçim kampanyasını sürdürerek sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.