SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2018 19:53

Adem Çalkın Danışma Toplantısına Başkanlık Yaptı

Adem Çalkın Danışma Toplantısına Başkanlık Yaptı
AK Parti Akyaka İlçe Başkanlığı Ocak ayı ilçe danışma kurulu toplantısı İl Başkanı Adem Çalkın'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Kars Güncel- Karsın Akyaka İlçesinde gerçekleştirilen AK Parti Akyaka İlçe Ocak Ayı Danışma Toplantısı İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başladı. AK Parti Akyaka ilçe Danışma toplantısına AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Ekonomi İşleri Başkanı Şener Günerhan, ilçe teşkilatı, partililer ve vatandaşlar katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Bulut, toplantıda, mahallelerin talepleri ve mahalle başkanlarının mahalleleri ile ilgili isteklerini iletti.
Toplantıda AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Akyaka İlçesine AK Parti ve hükümet olarak yapılan, devam eden ve yapım çalışmaları projelendirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı operasyonu hakkında da bilgi paylaşımı yapılmasının ardından sona erdi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.