ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Mayıs 2018 14:29

Ağrı'dan Kars'a Uyuşturucu Sevkiyatı

Ağrı'dan Kars'a Uyuşturucu Sevkiyatı
Ağrı'dan Kars'a ticari taksi ile uyuşturucu getirmeye çalışan bir kişi Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla göz altına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kars'a uyuşturucu getirerek satmak isteyen bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekipleri tarafından alınan istihbarat bilgi doğrultusunda, Ağrı'dan Karsın Sarıkamış İlçesine uyuşturucu getirerek satmaya çalışan kişilere operasyon düzenlendi. 
Sarıkamış İlçe girişinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan ticari takside yolcu olarak bulunan T.P. isimli şahıs ve araçta narkotik köpeği ile yapılan aramada , yolcu T.P.'ni üzerinde beyaz kağıda sarılı vaziyette 27.14 gr metemfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Ticari taksi sürücüsü A.Ç. ve araçta yapılan aramada her hangi bir uyuşturucu maddeye rastalanılmazken, üzerinde uyuşturucu bulunan T.P. ve A.Ç. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.