SAĞLıK Haber Girişi : 14 Aralık 2018 14:37

Ahmet Arslan'dan Şehir Hastanesi Açıklaması

Ahmet Arslan'dan Şehir Hastanesi Açıklaması
65. Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan; Kars'a yapılacak olan Şehir Hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu.
Kars Güncel- AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı tanıtım programında konuşan 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan; Kars'ta yapılan sağlık yatırımları hakkında açıklamalarda bulunarak proje çalışmaları yapılan Kars Şehir Hastanesi hakkında açıklama yaptı.

Ahmet Arslan hastane hizmetleri hakkında şu şekilde konuştu; "Karsa yapılan yatırımlar arasında Hasan Harakani Devlet Hastanesi'ni 327 nitelikli yatak kapasitesine çıkarttık. Eskisi gibibir odada koğuş sisteminde 8 yataklı değil, iki yatak tuvaleti, buzdolabı ve televizyon gibi özellikleriyle adeta özel oda sistemi gibi kaliteli olacak şekilde tasarladık ve şehrin manevi önderi Ebul Hasan Harakani Hazretleri'nin isminin yaşatıldığı bir hastaneyi kazandırdık. " dedi.

Arslan Kars Şehir Hastanesi hakkında ise; "Bunun yanı sıra bu şehre bir şehir hastanesi lazım ki, Kars Ardahan'a Iğdır'a Ağrı'nın bir kısmına ve yine Nahçivan'a Gürcistan'a hizmet etsin ve sağlık turizmi gelsin.  Biz şehir hastanesinin kararını alınca birilerinin uykuları kaçtı. Birileri dediler ki bir karalama kampanyası başlatmamız lazım. dediler ki sabahın köründe sabahın altısında gelerek Araştırma Hastanesi'nde polikliniklerin olduğu boş koridorların polikliniklerin görüntülerini çektiler ve televizyona verdiler, dediler ki bakın araştırma hastanesinde doktor yok. Polikliniklerin tamamı kapalı hasta yok,  hastalar yollarda. Be mübarek sen sabahın altısında gelirsen o koridorların fotoğrafını çekersen ne görürsün şunu görürsün, Eğer Kılıçdaroğlu'nun döneminde olsaydın  temizlenmemiş, pislikten geçilmeyen koridorlar görürdün. Ama AK Parti döneminde olduğu için pırıl pırıl 8:30 itibari ile de vatandaşına hizmet edecek koridorları görürdün sonra da ne oldu, kendileri çalıp kendileri oynuyor. Sonra ne oldu döndü kendi yaptıkları habere kendileri özür diledi. El insaf ama gerçekten el insaf. Lütfen değerli arkadaşlar bu yaptıklarımızı anlatın." şeklinde oldu.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • .......... 01 Ocak 1970 02:00

    birazda fabrika