KARS Haber Girişi : 15 Temmuz 2018 15:31

Ahmet Arslan Kars Valiliği'nde Açıklamalarda Bulundu

Ahmet Arslan Kars Valiliği'nde Açıklamalarda Bulundu
Ahmet Arslan, Kars Valiliği'nde açıklamalarda bulundu.
Kars Güncel- 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Kars'a gelen eski Ulaştırma Bakanı  Ahmet Arslan, Kars Valiliği'nde açıklamalarda bulundu.
Bakan Arslan'ı Kars Valisi Rahmi Doğan karşılarken, Kars Milletvekili Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç eşlik etti.
Kars Valisi Rahmi Doğan'ın kent genelindeki çalışmalar, projeler hakkındaki açıklamalarının ardından konuşan Ahmet Arslan; "Bu görevi aldığım gün Rabbim’den bu görevi de yüzümüzün akıyla yapmak için dua etmiştim. Çok şükür elimizden geleni yaptık, yapmamız gerekenleri tek tek sırayla yaptık ve başarılı bir şekilde bu görevi devrediyoruz. Allah nasip etti ve onurla görevi devrettim. İşte görevi devrederken bu huzurla bu mutlulukla devrettim. Zira Rabbim dolu dolu yaklaşık 26 aylık periyotta hem ilimize hem diğer 80 ilimize hizmet etmeyi bana nasip eyledi. İnsanlarımızın gönlünde taht kurabilecek bir 26 ayı geride bıraktık. Bu benim mutluluğum ve gururumdur. Çünkü görevlere girebilirsiniz o görevler o koltuklar size katkı verebilir, sizi yüceltebilir ama esas olan koltukların sizi yüceltmesi değil koltukların size değer katması değil sizin koltuklara değer katmanızdır. İşte o koltuk yaklaşık 13 yıldır Ulaştırma Bakanlığı yapan Sayın Başbakanımızın değer kattığı koltuk bizde nasip oldu. 26 ay boyunca o makama değer katabilmek şansı yakaladık. Gerçekten bununla ilgili çok gururluyum ve çok mutluyum, çok huzurluyum. Bunu özellikle ifade etmek isterim tabii hemşerilerimizin yüzünün ak olabilmesi hemşerilerimizin her ortamda dik geçebilmeleri önemliydi. Hehşehrilerimizin ‘Evet Kars olarak biz bu koltuğun hakkını verdik diye bilmeleri’ de benim için önemliydi. Onun da mutluluğunu, huzurunu ve gururunu yaşıyorum." dedi.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.