SİYASET Haber Girişi : 09 Şubat 2019 23:01

AK Parti Digor ve Dağpınar'da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

AK Parti Digor ve Dağpınar'da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Digor ve Dağpınar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) bugün düzenlenen törenle açıldı.

Kars Güncel-31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için oluşturulan Kars'ın Digor ilçesi ve Dağpınar beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılış törenine AK Parti Kars Milletvekilleri, 65. Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Digor Belediye Başkan Adayı Nebi Kerenciler, AK Parti Dağpınar Beldesi Belediye Başkan Adayı Ömer Vargün, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende Kars Milletvekilleri, AK Parti Kars İl Başkan Adem Çalkın ve AK Parti Digor ve Dağpınar Belediye Başkan Adaylarının konuşmalarının ardından açılış kurdelası kesilerek SKM'ler davetliler tarafından gezildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.