SİYASET Haber Girişi : 27 Eylül 2018 14:33

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'dan Belediye Başkanlığı Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'dan Belediye Başkanlığı Açıklaması
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yaptığı konuşmada 2019 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için aday adaylığının olmayacağını açıkladı.
Kars Güncel- Kars'ta AK Parti İl Teşkilatı'nın yaptığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda sıcak gelişmeler yaşandı.
İl Başkanı Adem Çalkın kendisi hakkında çıkartılan Belediye Başkanlığı aday adaylığı konuları hakkında açıklamada bulunarak, kendisinin Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını söyledi.
Başkan Çalkın konuşmasında;"Bazıları sosyal medya hesapları, gazete küpürleri olsun yazı yazmaya başlıyor. Binamızı kiramızı eleştirmeye başlıyor. Kendilerinin usulsüzce yaptığı işleri unutup, bizim aslına uygun yaptığımız işlerden ne çıkartabilirizin peşine düşüyorlar. Bizleri anlamamışlar ne yaptığımızı çözememişler. Değerli dava arkadaşlarımız AK Parti hizmeti veren 6 tane belediyemiz var. Bu belediyelerimizin halkımıza ettiği hizmeti Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve sayın bakanımızın, milletvekillerimizin sayesinde ilçelerimizi büyük ölçüde değiştirdiler. Başkanlarımıza teşekkür ediyorum gelen imkanları en iyi şekilde fırsata çevirdiler. Borç yükü altında aldıkları belediyelerde hem borçları azaltıp hem ilçelerin çehrelerini değiştirdiler. " dedi.
Başkan Çalkın Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda ise şu konuşmayı yaptı; Ben İl Başkanlığı görevime devam etmek istiyorum. dolayısıyla belediye ile ilgili bir düşüncem yoktur, bu konuda sizleri bilgilendirmek istiyorum. Görevimin başındayım, hedefimizde Allahın izni ile il merkezi dahil olmak üzere  7 ilçe 1 belde belediyesi olmak üzere yerel seçimlerde AK Parti'yi en büyük hedefine ulaştırmaktır. dedi.
Bizde ben kimliği yoktur biz varız. Duyuyoruz partimizi dışardan yönetmek isteyen bazı troller vardır.  Facebook'ta saçma sapan yazılar yazanlar vardır. Biz bunları dinlemiyoruz, korkaklığımızdan değil, İl Başanı olarak cumhurbaşkanımızın bana verdiği temsil etme edebinden dolayı sesimiz çıkmıyor bunu da burdan söyleyeyim. Dışardan bu teşkilatları yok sayanlar var, kendi belediye başkanlarını atayanlar var kusura bakmasınlar biz ölmedik.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.