SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2019 21:14

AK Parti Kars İl Genel Meclis Üyeleri Adayları Tanıtıldı

AK Parti Kars İl Genel Meclis Üyeleri Adayları Tanıtıldı
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 31 Mart 2019'da yapılacak olan seçimlerde oyları Kars Belediye Başkanlığı seçiminde Cumhur İttifakına, İl Genel Meclisi seçiminde AK Parti’ye verilmesini istedi.

Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve il yönetim üyeleri ile AK Parti Kars İl Genel Meclisi adayları Necati Dallı, Nizamnettin Karabulutlu, Ünsal Karabulak, Nuri Ertaş ve Yusuf Tipioğlu Kars'ta basın temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın 31 Mart 2019 pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye'de Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik'e oy isterken İl Genel Meclis Üyeleri adaylarında ise AK Parti'nin listesine oy verilmesini istedi. 

Başkan Çalkın açıklamasında:"Malumunuz gündemimiz 31 Mart yerel seçimleri. Kars bu yerel seçimleri yeni tecrübe ediyor. Çünkü daha önce bu tür ittifakların olduğu bir gündemde seçim olmamıştı. Bildiğiniz üzere AK Part adayının Cumhur ittifakı lehine çekilmesiyle birlikte seçimin rengi ve Kars’taki düzeni değişmiş oldu. Buradan Kars kamuoyunu ve sizleri bilgilendirmek istediğimiz hususlar var. Tüm AK Parti teşkilatları olarak Elbette sayın Cumhurbaşlanımızın aldığı karara sonuna kadar sahip çıkıyoruz ve cumhur ittifakı adayımızı da sonuna kadar destekliyoruz. Belediye de Cumhur ittifakına Kars’lılardan oy istiyoruz. Aynı zamanda da şunun altını da kalın bir çizgi ile çizmek gerekiyor il genel meclisi seçim listemizin de ayrı olduğunun altını çizmek istiyorum. Burada il genel meclis adaylarımızla birlikteyiz. Necati Dallı başkanımız biliyorsunuz il genel meclis başkanımızdır, Nizamnettin Karabulutlu yıllardır tecrübesiyle il genel meclis üyemiz ve yine il genel meclis adayımız. Ünsal Karabulak Kars’lı iş adamımız ve adayımızdır. Yusuf Tipioğlu kendiside yine adayımız. Nuri Ertaş Kümbetli köyümüzün muhtarıydı şimdi ise il genel meclisine adaylarımızdır. Çok güçlü bir kadromuz var, bu kadroyla AK Parti ve İl Genel Meclismiz olarak geçmişte çok büyük hizmetler yaptık. Hem Kars için hem köyler hemde ilçelerimizde olağanüstü bir hizmet sundular. Şimdi de köylerimizin eksikliklerini Kars İl Özel İdaresi marifetiyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Buradan şu mesajı vermek istiyorum bu çok önemli İl Genel Meclis adaylarımız AK Parti olarak ayrı bir liste olacak orada bir birliktelik yok. Cumhur ittifakına belediye de oy vereceğiz, ama il genel meclisinde Kars merkez ve köylerinde AK Parti’ye oy vereceğiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.