GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2018 23:55

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayları Mülakat İçin Ankara'ya Çağırılıyor

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayları Mülakat İçin Ankara'ya Çağırılıyor
AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayları, Genel Merkezde mülakata davet edilecek. İşte AK Parti Kars Milletvekili Aday Adaylarını Ankara’da bekleyen süreç..
Kars Güncel- (ÖZEL) 24 Haziran seçimleri için AK Parti'den Kars Milletvekili olmak için başvuru yapan aday adayları mülakat için Ankara'ya çağırılıyor. Bu hafta içi yapılması beklenen mülakatın komisyon başkanlığını ise AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehdi Eker yapacak.

Kars'ta 39 başvurunun yapıldığı AK Parti, 3 kişilik Milletvekili listesini belirlemek için temayülün ardından aday adayları ile mesaisine başlıyor. AK Parti’de, 21 Mayıs’ta YSK’ya sunulacak liste için ikinci aşama başlıyor. Aday adaylığı başvurusunu tamamlayanlar arasından aday listesine gireceklerin belirlenmesi için mülakatlar muhtemelen Bu Hafta içi başlayacak.

KARS'IN OLDUĞU KOMİSYONUN BAŞKANI BELLİ OLDU
AK Parti Kars Milletvekili aday adaylarının gireceği mülakatın ayrıntılarına KarsOlay ulaştı. AK Parti Kars Milletvekili aday adaylarının katılacağı mülakatın Başkanlığı'nı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker yapacak. 

BEŞ DAKİKADA HEDEFLERİNİ ANLATACAKLAR
AK Parti Kars Milletvekili aday adayları muhtemelen bu hafta içi Ankara’ya çağrılarak mülakata alınacak. Adaylar 5’er dakika sürecek mülakattan geçecek. Alt komisyonlardaki mülakat süreci dört gün sürecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.