SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2019 22:23

AK Parti Kars'ta İstifa

AK Parti Kars'ta İstifa
AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu Gençlik Kolları Başkanlığı Görevinden istifa etti.

Kars Güncel- AK Parti Kars Gençlik Kollar Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan İstifa Ettiğini duyurdu. Haliloğlu yaptığı açıklamada; "Ak Parti Gençlik Kolları Genel merkezi ile yaptığım istişareler sonucun da 2.5 yıldır onurla ve gururla yürüttüğüm Kars Gençlik Kolları İl başkanlığı görevinden bugün itibariyle istifa ediyorum. Görev aldığım 2.5 yıllık süre içerisin de partimizin kurumsal kimliği altında Gençlik Kolları faaliyetlerini örgütlü, etkin verimli bir sonuca ulaşmasını ve gelişmesini sağlayarak, teşkilatlarımızla ve gençlerimizle başarılı bir etkileşim oluşturduk. Kars’ta Ak Gençliğin büyümesine katkı sağladık. Yönetimimizle birlikte başta genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla koordineli bir şekilde, hem partimiz, hem ülkemiz ve hem de Karsımız için çalışmaktan yılmadık. Bayrağı devraldığımız günden bugüne kadar hep yukarıya, daha yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalıştık. Bireysellikten uzak, tam anlamıyla kurumsallaşmış, ekip ruhu ile çalışmalarımızı sürdürdük. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tabiri ile siyaset uzun maraton koşusudur. Davamızın bir neferi olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da savunucusu olacağım. Kamuoyuna Saygılarımla." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmail Ergin 01 Ocak 1970 02:00

    Geçin bunları hiç birinizin iradesi kendinize ait değil.destur almadan nefes dahi alamazsınız .gerçek sebep ne ise onu söyle kendi isteğin ile istifa etmedin geç bu ağızları