KARS Haber Girişi : 22 Haziran 2018 13:22

AK Parti Kars'ta Meydanlarda Vatandaşın Desteğini Aldı

AK Parti Kars'ta Meydanlarda Vatandaşın Desteğini Aldı
Kars'ta 24 Haziran seçimleri için vatandaşlarla buluşan milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve il yönetimi üyeleri, 24 Haziran için halkın desteğini almaya devam ediyor.
Kars Güncel- Kars'ta yaklaşan 24 Haziran seçimleri için seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti vatandaşlardan destek almaya devam ediyor.
AK Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve partililer bugün Kars Merkez'de esnaf ziyaretlerine devam etti. Ziyaret programı kapsamında Atatürk Caddesi'nde bulunan işyerlerini ziyaret eden Prof. Dr.  Yunus Kılıç ve beraberindekiler vatandaşların isteklerini, fikirlerini ve taleplerini dinleyerek desteklerini istedi.
Vatandaşların genelinde ise 24 Haziran seçimlerinde "Türkiye ve Kars için lambaların yanması gerektiğini" ifade ederek desteklerini belirttiler.
Yaklaşan 24 Haziran Seçimleri Hakkında Açıklama Yapan AK Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç şu ifadelere yer verdi;"Herkese ulaşmaya çalışıyoruz esnafımıza, köydeki üreticimize, şehirdeki esnafımıza herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Kars’ın bu kadar büyük olduğunu bu seçimlerde de bir kez daha görmüş olduk. Alan büyük 382 köyümüz var ve hepsine ulaşmak istiyoruz. Amaç bu süreci halkımızın iyi algılamasını değerlendirebilmesini ve isabetli bir oy kullanabilmesini sağlamak. Kime kullanmasını değil oyunu bilinçli kullanmasını sağlamak zaten biz biliyoruz ki bilinçli kullandığı takdirde ülkemizin son 16 yılda aldığı hizmetleri farkedecek ve o bilinçle istikrara refaha ve kendi geleceğine oy kullanacak. O yüzden herekese ulaşmayı çok önemsiyoruz. Sayın bakanımız Ahmet Arslan ile Fettah Çetinkaya kardeşimizle beraber Kars’ı bölüştük baktık heryere üçlü yetişmemizin imkanı yok, şuanda hepimizin bir yerde hızlı bir şekilde faaliyet gösteriyoruz, Kars’a yoğun bir zaman ayırıyoruz. Gündüz esnaf ziyareti,köy ziyareti akşam aile ve stk toplantılarıyla geçiriyoruz, çok dolu dolu geçiyor ve Karslı son yıllarda ve bakanla beraber Kars’a gelen hizmeti, çözülen sorunları çok güzel algılamış bir vaziyette bize daha sempatik, güleryüzlü ve bunun sandığa yansıyacağını görüyorum. Burada iddialı olduğunu söyleyen bazı siyasi partilerin aslında sahada hiç olmadıklarını hele ki taşrada köylerde hiç olmadığını sevinerek görüyoruz. Ben 24 haziranın hem ülkemizin Karsımızın ve bizden medet bekleyen mağdur ve mazlum insanların geleceğiyle alakalı bir ışık olacağına gönülden inanıyorum. Burası serhat şehri zor bir şehir sıkıntıları var belediyeden kaynaklanan büyük problemleri var, Belediye başka bir partide biliyorusunuz zamanımızın bir kısmı onun problemlerini savunmakla zamanımız geçiyor her gittiğimiz dükkanda, aile toplantılarında hükümetimizin yapamadıklarıyla ilgili değil belediyenin yapamadıklarıyla ilgili şikayetleri bize aktarıyorlar. Bazen zamanımız onlara cevap vermekle geçiyor. Belediyenin ağır yüklerini hükümet olarak ve bazılarını da Ulaştırma Bakanlığı olarak biz yapıyoruz. Vatandaşlarımıza anlattığımızda “Alla Alla bunları siz mi yapıyorsunuz” belediye yapamadığı gibi yaptıklarımızı da kendisi yapmış gibi Kars’ta lanse ediyor. O yüzden 24 Haziranda sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde ülkemizi dünyada daha onurlu şahsiyetli şekilde geleceğiyle alakalı kararlar noktasında sürdürebilmesi için destekliyoruz. Kars bunu destekliyor ve ben bunun sandığa yansıtacağını sevinçle görüyorum." dedi.
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.