KARS Haber Girişi : 11 Mart 2019 13:10

AK Parti'nin İçindeki AKP'liler

AK Parti'nin İçindeki AKP'liler
Kars'ın Keskin Kalemlerinden Olan Sezgin Yıldız 31 Mart'a doğru yine gündem yaratacak bir yazıya imza attı.

Kars Güncel- İşte Sezgin Yıldız'ın "AK Parti'nin İçindeki AKP'liler" Başlıklı Yazısı...

 AK PARTİ’NİN İÇİNDEKİ AKP’LİLER

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken kuzu postu giyen kurtlar, listelerde yer almayan aday adayları ve görevden uzaklaştırılan “BAZILARI”  Cumhurbaşkanı’nın gösterdiği hedefe yürüyen AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Bakanımız Ahmet Arslan ve Komisyon başkanımız Yunus Kılıç hakkında hiçbir insaf sınırı ile bağdaşmayacak bir biçimde iftira atıp linç kampanyası başlattı.

Kişisel hesapları uğruna suyu bulandıran şu arkadaşlara soruyoruz bu riyakâr tutum ve kindar yaklaşımların amacı ne?

Bütün derdi bu davaya ve bu şehre hizmet amacı taşıyanlara neden engel olmaya çalışıyorsunuz ya da kime hizmet ediyorsunuz?

Bu millet sizi iyi tanıyor. Sizler barışta var olup mücadelede tüyenlersiniz. Dava adamlığının bir hizmet yarışı olduğunu unutup kendinizi bulunmaz Hint kumaşı sanıp yanıldınız çünkü hiç kimse vazgeçilmez değildir.  Siz olsanız da olmasanız da bu dava tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışanların omuzlarında yükselmeye devam edecektir.

Peki, Arslan, Kılıç ve Çalkın ne yapıyor, neden yapıyor?

İl başkanı, Ak Parti adayı açıklandığı andan beri en çok sahiplenip omuz verenlerdendi. Genel merkez, Kars adayını geri çekmesin diye Vekillerimizle birlikte direnip genel merkeze raporlar sunsalar da adayın geri çektirilmesine engel olamadılar ve hadise malumunuz.

Arslan, Kılıç ve Çalkın, Kars’ı oluşturan sosyal dokuyu yok saymadan bizi bir ve beraber tutmaya çalışırken tüm sübjektif kaygılarını bir kenara bırakıp gece gündüz demeden Cumhur ittifakı adayı sn. Çetin Nazik ’in kazanması için cansiperane çalışıyorlar. Çünkü bu davanın lideri,  Kars Havaalanında net talimat veriyor; “ Aman ha çalışmaları sıkı tutun” diyor.  Öte yandan, Genel Merkez Teşkilat Başkanından aynı netlik ve kararlılıkta talimat geliyor. Başkan ve vekillerimiz Cumhur ittifakı ruhuna uygun olarak aldıkları talimatlara sadakatle uyup inanılmaz bir eşgüdüm ve koordinasyonla bir ayak ilçelerde diğer ayak Cumhur ittifakı seçim bürosunda olacak şekilde soluksuz çalışıyorlar. Çalışıyorlar ama Ak Parti içindeki AKP’liler, bireysel menfaatlerini düşünen fikri cüceler de bir yandan davayı anlamamış olacaklar ki bu durumu fırsat bilip Çalkın’ı ve Vekilleri nasıl yıpratırız gibi ucuz hesaplara girdiler.   

Bu “Dalkavuk(lar)” Vekillerimiz ve Çalkın’ın, Milli haykırışlarına kör sağır oldukları gibi Kars’ta verilen desteğin mislinin; Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerde alınacağını unutuyorlar tıpkı, trenden inerken vefa borçlarını ödemeden inenler gibi.

Başkanın işi de gerçekten zor. Güneş balçıkla sıvanmaz elbette ama öbür taraftan da Çalkın, Kürt’tür MHP’ye çalışmaz diyen bir güruh var. Size de diyeceğim şu ki, merak etmeyin her şey gün gibi aşikâr,  evdeki hesabınız çarşıya uymayacak. Çünkü başkanın vatansever ve ümmetçi bir dünya görüşüne sahip olduğunu bilmeyen yok.

Sevgili başkanım,

15 Temmuz’da Ülkemizin istiklaline ve istikbaline göz dikenlere karşı, dimdik durup akıllara kazınan o efsane sözlerinle Kars’ta darbenin seyrini değiştirdiğin gibi İçerde ve dışarıdaki riyakârlarla mücadele ederken öbür yandan bu şehrin makûs talihini yenmesi için hizmet yarışında yine en önde olduğun gibi ol. Kişisel hesapları uğruna suyu bulandıranlar hep çıkacaktır. Bunlar lidere sadakatin hayallere ve hedeflere de sadakati gerektirdiği gerçeğini de hiç anlamayacaklar.

Sevgili başkanım,

Yol yürümek zahmetlidir. Yalnızlığın katmerleşmeden, en yakınındakilerin bile seni terk etmeden, bin bir türlü yalan ve iftiraya uğramadan olmaz.  Söylenenlere, istihzalara aldırma! Sadece yürü. Zafer dediğin şey; o görünen hiçbir burç, hiçbir kale veya sur değildir. Biliyoruz ki, Hiçbir unvan, hiçbir makam, hiçbir geçici aralıktaki zafer senin bu davaya ve liderine olan sadakatinden üstün değil.

Şimdi oturup tevilcilerin, müfterilerin toz dumanında içimizi çürütmenin bir anlamı yok. Bir iş
bittiğinde diğerine başlayan bir yolcusun. Kalk ve yeniden yorul! Her vakit yineleyip kendini yenilediğin gibi içini dışını yenile. Yol yürümek zahmetlidir, yolda kalmak ondan daha zahmetlidir. Kimse bize kolay olacağını söylemedi.

Sevgili Başkanım, Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi,
“Surda bir gedik açtık

Mukaddes mi mukaddes

Ey kahbe rüzgar artık,

Ne yandan esersen es!”

SEVENE DE SÖVENE DE SELAM OLSUN! SEZGİN YILDIZ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.