TÜRKİYE Haber Girişi : 26 Temmuz 2017 12:43

AK Parti'de teşkilat tasfiyesi başlıyor liste çoktan hazır!

AK Parti'de teşkilat tasfiyesi başlıyor liste çoktan hazır!
AK Parti'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmasına göre AK Parti'de büyük tasfiye başlıyor.
Kars Güncel-İnternethaber yazarı Osman Diyadin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün AK Parti Grup Toplantısı'ndaki konuşmasını bugünkü köşesine taşıdı. Erdoğan'ın AK Partili belediyelere ve AK Parti teşkilatlarına yönelik söylediği 'İkinci uyarıyı beklemeden görevi bırakın' çağrısını analiz eden Osman Diyadin, AK Parti yerel yönetim ve teşkilat kadrolarında büyük depremin başladığını yazdı. 

Diyadin'e göre Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin oy oranını en az 5 puan yukarı taşıyacak olan teşkilat değişikliğinde kimlerin gidici olduğuna dair liste de hazırlanmış durumda. 

Peki AK Parti kulislerinde konuşulan tasfiye listesinde kimler var? İşte Osman Diyadin'in 'AK Parti'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dediği o yazısında aktardıkları TIKLAYIN

Kaynak: İnternethaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.