TÜRKİYE Haber Girişi : 05 Mayıs 2018 15:07

AK Partili Adaylar Kuş’u Takip Ediyor

AK Partili Adaylar Kuş’u Takip Ediyor
AK Partili aday adayları Ankara kulislerinde dönen gündemi önceden yazmasıyla ün salan sosyal medya fenomeni Ankara Kuşu’nu takibe aldı.

Kars Güncel- AK Partili aday adayları Ankara kulislerinde dönen gündemi önceden yazmasıyla ün salan sosyal medya fenomeni Ankara Kuşu’nu takibe aldı. Kentlerde aday gösterilecek kişiler hakkında da twitler atan Ankara Kuşu’nun hesabı, bugünlerde milletvekili aday adaylarının gizli takibi altında.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday olmak isteyenler yoğun bir yarış sürdürüyor. Temayül yoklamaları için delegeleri ikna etmeye çalışan vekil adaylarının aklı ise Ankara kulislerinde. 

AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen ve Ankara kulislerinde dönen gündemi önceden yazmasıyla ün salan sosyal medya fenomeni Ankara Kuşu’nu (@ankara_kusu)  takibe alan aday adayları, kendileri ve rakipleri hakkında atılacak twitleri takip ediyor.

Ankara Kuşu ise zaman zaman bazı illerde aday gösterileceğini düşündüğü kişiler hakkında paylaşımlar yapıyor. Ülke gündemi hakkında da paylaşım yapan Ankara Kuşu, atanamayan öğretmenler, bedelli bekleyenler, kadro isteyenler gibi iktidardan talepleri olan kesimlerinde ilgisini çekiyor.

Ankara Kuşu’nun şu anda 280 bin civarında takipçisi bulunuyor. Ancak hesabın gerçek sahibinin kim olduğu belirtilmiyor.

Kaynak: https://www.sondakikhaber.com/


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.