SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2019 22:56

Alibeyoğlu'ndan Belediye İşçilerine Ziyaret

Alibeyoğlu'ndan Belediye İşçilerine Ziyaret
DSP Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Belediye çalışanlarını ziyaret etti.

Kars Güncel- Demokratik Sol Parti (DSP) Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu, 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. 

Sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, esnaflar derken DSP adayı Alibeyoğlu'nun son durağı Kars Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı ziyaret eden Alibeyoğlu kısa bir sohbetin ardından Kars Belediyesi'ndeki bütün birimleri tek tek dolaşarak çalışanlarla görüştü ve yaklaşan yerel seçimler öncesi destek istedi. Kullandığı bazı cümlelerin çarpıtıldığına da dikkat çeken Alibeyoğlu; "Ben seçimleri kazanacağım takdirde, işe gelmeden maaş alanların işine son vereceğim dedim; ama birileri bunu farklı yorumlayarak bir algı oluşturmaya çalışıyor. Burada çalışan bütün arkadaşlar emin olsunlar ki ben kimsenin ekmeği ile oynamam. Bizler emekçi insanlarız. Sadece şunun bilinmesini istiyorum. Bu kardeşlerim burada çalışırken, hiç işe gelmeden hatta başka şehirlerde Kars Belediyesi'nden maaş alanların işine son vereceğim bu böyle biline.."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.