ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Haziran 2018 00:14

Ardahan Kars Karayolunda Kaza , 1 Ölü

Ardahan Kars Karayolunda Kaza , 1 Ölü
Ardahan Kars karayolunda traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
Kars Güncel- Ardahan-Kars  Karayolunda Adem G, yönetimindeki traktör, Hasköy mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  devrildi.

Kazada sürücü Adem G, hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Zifiri Karanlık Görüş Mesafesini Etkiliyor
Kars Ardahan karayolunda gece saatlerinde meydana gelen ikinci trafik kazası 1 kişinin ölümüne sebep olurken, olay yerine giden muhabirlerimiz, olumsuz hava koşulları nedeni ile görüş mesafesinin düştüğünü, karayolunu kullanacak araç sürücülerinin trafik işaretlemeleri ve kurallarına uymaları, yüksek hız ile seyir etmemeleri gerektiğini belirttiler. 

Öğle saatlerinde etkili olan sağanak akşam saatlerinde de etkisini sürdürdü. Yağmur nedeniyle yol kayganlaşırken sürücüler zor anlar yaşadı.

Karanlığın çökmesiyle görüş mesafesi düşerken yolda zifiri karanlık hakim oldu. Karanlık nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorluk çekti.

Bugün akşam saatlerinde Kars-Ardahan Karayolunda bazı araçlar kaza yaptı. Kazanlarda ölü ve yaralılar da var. Yola çıkacak sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.