KARS Haber Girişi : 13 Haziran 2019 20:35

Ayhan Bilgen'den Logo Değişimi Hakkında İlk Açıklama

Ayhan Bilgen'den Logo Değişimi Hakkında İlk Açıklama
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, belediye tarafından yeni logo tasarımı için başlatılan yarışma hakkında ilk açıklamayı sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptı.
Kars Güncel- HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen kamuoyunda tartışmalara yer açan "Kars Belediyesi Kurumsal Logosunu Arıyor" yarışması için sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Başkan Bilgen konu hakkında yaptığı ilk açıklamasında; "Bayrak ve Atatürk bir şehrin değil tüm Türkiye'nin sembolüdür ve onları kaldırmak gibi bir gündemimiz yok.Diğer partilerin yönettiği başka şehirlerin logolarında nasıl yerel semboller varsa Kars için de bu neden olmasın." diyerek konu hakkında bir başka paylaşım daha yaptı.


Bilgen ikinci paylaşımında ise; "Yıllarca MHP'nin yönettiği Adana , Mersin, AKP'nin yönettiği Konya, Kayseri, CHP'nin yönettiği İzmir, Eskişehir gibi 70 civarında şehrin logosunda yerel semboller var ama Bayrak ve Atatürk yok.Bu şehirler ve partiler için normal görülüp Kars ve HDP için niye fırtına koparılıyor." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.