SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2019 14:55

Ayhan Bilgenin Çağrısına Naif Alibeyoğlu'ndan Cevap; Samimiyetsizsiniz!

Ayhan Bilgenin Çağrısına Naif Alibeyoğlu'ndan Cevap; Samimiyetsizsiniz!
HDP Kars Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen'in; "Şehrin sorunları, özellikle yolsuzlukla, belediyedeki suistimal iddiaları ile ilgili komisyon kurmaya davet ediyoruz" çağrısına Naif Alibeyoğlu'ndan cevap geldi.
Kars Güncel- HDP Kars Belediye Başkan Adayı Ayhan Bilgen'in yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kars Belediye Başkan adaylarına yaptığı çağrıda; Kars’ta son 20 yılda yapılan belediyecilik ve yolsuzluklarla ilgili komisyon kurulsun, biz birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu açıklıyoruz." davetine DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu'ndan cevap geldi.

Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Bilgen'in çağrısına; "Yapılan öneriyi  gecikmiş, samimiyetten uzak ,politik bir hamle olduğunu ise hemşehrilerimin değerlendirmesine bırakıyorum. " diyerek şu açıklamayı yaptı.

Alibeyoğlu; "Biz sayın HDP adayının komisyon önerisini kabul ediyor, birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu açıklıyoruz. Yalnız son 10 (on) yılda HDP Meclis üyelerinin hangi komisyon önerisinde bulunduğunu, nasıl bir çalışma yaptığını, bugüne kadar neden sessiz kalındığını merak ediyoruz. Ve soruyoruz neden bugün? Yapılan öneriyi  gecikmiş, samimiyetten uzak ,politik bir hamle olduğunu ise hemşehrilerimin değerlendirmesine bırakıyorum.
Son 48 gün içerisinde nasıl bir komisyon oluşturulacağını, soruşturmanın nasıl yapılıp sonuçlandırılabileceğinin  açıklanmasını bekliyoruz.
Sayın HDP adayının kendi beyanlarında olduğu gibi neden HDP’den aday olmam istendiğini.? Bunun ne anlama geldiğini soruyor, en güzel cevabımızın bu öneride olduğunu açıklayarak kendilerini samimiyete çağırıyoruz. Önerimiz: Hiçbir adayın adaylığını pazarlık konusu yapmamasıdır. Saygılarımla…" şeklinde oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • x/y 01 Ocak 1970 02:00

    parti parti gezen adı “yiyordu ama yapıyordu” diye anılan naif alibeyoğlu çok samimi!