TÜRKİYE Haber Girişi : 15 Haziran 2018 18:23

Bakan Ahmet Arslan, Muharrem İnce'nin Kars Mitingi Hakkında Açıklama Yaptı

Bakan Ahmet Arslan, Muharrem İnce'nin Kars Mitingi Hakkında Açıklama Yaptı
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, CHP adayı Muharrem İnce'nin Kars'ta düzenlediği miting hakkında açıklamada bulundu.
Kars Güncel- Ramazan Bayramını babaocağı Kars'ta geçiren Ulaştırma Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, polis merkezi ziyareti sonrasında partisinin seçim koordinasyon merkezine geçerek partililer ile bayramlaştı.
Bakan Ahmet Arslan'ın konuşmasından önce partililere hitap eden İl Başkanı Adem Çalkın; 24 Haziran seçimleri için gittiğimiz her yerde Cumhurbaşkanımız ve Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği, Bakanımız Ahmet Arslanın destekleri ile yapılan hizmetler, gerçekleştirilen projelere vatandaşlarımızdan büyük destek gelmekte. Kars halkı 24 Haziran için, Karsın daha da büyümesi ve gelişmesi adına destek veriyor. İnşallah bunu 24 Haziran akşamı tercihlerini partimizden yaparak gösterecekler." şeklinde oldu.
Bakan Arslan Kars'tan CHP Adayı Muharrem İnce'ye Mesaj İletti; "Sen meydanda boş laflarla sana verilen yanlış bilgilerle Karslının kafasını karıştırmaya çalışırken..." 
Muharrem İnce’nin Kars Mitinginde Karsın tarım ve hayvancılığı hakkında açıklamaları için Bakan Arslan şöyle açıklamalarda bulundu; "Efendim Kars hayvancılık şehirdir bir milyar destek verse İstanbulu besler diyor, sen 1 milyar versen diyorsun ama şunun farkında değilsin, AK Parti hükumetleri bugüne kadar Karslı çiftçiye, hayvancılıkla uğraşanlara tam bir milyar para vermiş zaten. Sen meydanda boş laflarla sana verilen yanlış bilgilerle Karslının kafasını karıştırmaya çalışırken, Kars milletvekilleri ve Karslı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin temelini atıyordu." dedi. 
Birileri konuşur birileri iş yapar, kimin konuştuğu belli kimin iş yaptığı belli. Kesimhane devam ediyor, barajların yapımı devam ediyor, sulamalar devam ediyor. Bu kadar proje yapılırken Kars'ın tarım ve hayvancılığı gelişsin diye bu kadar proje yapılıyorken bunlar sanki hiç yokmuş gibi yanlış yalan bilgiler üzerine gelip Kars'ta konuşursan, kusura bakma Karslı senin sadece laf üstüne laf koyduğunu biliyordu, Kars Cumhuriyet Meydanında bunu şahit oldu. Sadece laf üstüne laf koyuyorsun. 
Karslı diyor ki, İstanbul'da 3'üncü köprü, Avrasya, Marmaray yapıldıysa, 3'üncü Havalimanı yapılıyorsa, İzmir-İstanbul arası Osman Gazi Köprüsü yapılıyorsa ve bunlar yap-işlet-devret modeliyle yapılıyorsa işte o zaman milli bütçeden yapılan yatırımlar bu şehirlere kayıyor, Kars'a geliyor ve projeleri yapılıyor. Karslı bunun farkında sen diyorsun ki ben o köprüye karşı çıkacağım, 3'üncü havalimanına karşı çıkacağım, Kanal İstanbula karşı çıkacağım. Özellikle yap-işlet-devret yapılan projelere karşı çıkacağım. Peki karşı çıktın eskisi gibi biz milli kaynakları oradaki büyük kaynaklara yatırırsak, Kars eskiden olduğu gibi kaderine mi terkedilecek, Kars'ta hastane, yol, köprü havalimanı yapılmayacak mı?. Gitmek istedikleri nokta 15 sene öncesi. Bizi 15 sene öncesine götürecekler, ülkenin kıt kanaatları, imkanlarıyla İstanbul'daki büyük projeyi yapacak Karslının ne hali varsa görsün diyecek. Kusura bakma Karslı o perojeleri yap-işlet-devret modeliyle yapılınca milli kaynaklardan ne kadar proje geldiğini gördü, ne kadar kaynak aktarıldığını gördü." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.