KARS Haber Girişi : 24 Haziran 2018 11:25

Bakan Ahmet Arslan Oyunu Kullandı

Bakan Ahmet Arslan Oyunu Kullandı
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, GAMP Ortaokulundan 24 Haziran seçimleri için oyunu kullandı.

Kars Güncel- Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri için Kars'ta bulunan Karsın AK Parti milletvekili adayı Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan GAMP Ortaokulunda oyunu kullandı.

Bakan Arslan GAMP okulunda oy kullanacağı sandığı giderken, vatandaşlarla bir araya geldi. Kars Milletvekili adayı Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte gelen Bakan Ahmet Arslan oy kulanacağı 1057 nolu sandığa gelerek önce sandık kurulu üyeleri ile selamlaşarak kolaylıklar diledi. Daha sonra Bakan Arslan kimliğini vererek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim pusulasını aldı. Oy kullanma işlemini tamamlayan Bakan Ahmet Arslan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Sandık başında görev alanherkese teşekkür ederim. Seçimlerin güvenli bir şekilde yapılabilmesi ve insanlarımıza doğru yansıması adına güvenlik güçlerimiz ve Bakanlık olarak bizim çalışma arkadaşlarımız ile birçok Bakanlığın temsilleri gerçekten olağanüstü bir çabayla aksaklık, sorun  olmaması için çalışıyorlar. İnsanımız seçimlerin bir demokrasi ile yapılması gerektiğini bilerek sandığa gidiyor ve bugün burada da gördük seçmen gayet vakur, kendinden emin bir şekilde geliyor oyunu kullanıyor, iradesini sandığa yansıtıyor. İnşallah buradan da hayırlı bir sonuç çıkar diyorum. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemiz için, ilimiz için hayırlı uğurlu olmasını Allah'tan diliyorum." dedi.

Bakan Ahmet Arslan ile birlikte aynı sandıkta AK Partinin Kars 2. sıra milletvekili adayı Yunus Kılıç'ta oyunu kullandı.

Oy kullanma işlemi sonrasında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, GAMP Ortaokulunda bulunan diğer sandıkları gezerek sandık kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.