YAŞAM Haber Girişi : 19 Ocak 2018 22:09

Bakan Arslan'a Karnesini Göstermek İçin Bekleyen Minik Öğrenci Sonunda Başardı

Bakan Arslan'a Karnesini Göstermek İçin Bekleyen Minik Öğrenci Sonunda Başardı
Kars'ta PTT açılışının gerçekleştirildiği esnada karnesini Bakan Arslan'a göstermek için açılış alanında soğukta bekledi, ama sonunda istediğine ulaştı.
Kars Güncel- Kars'ta PTT açılışının gerçekleştirildiği esnada karnesini Bakan Arslan'a göstermek için açılış alanında soğukta bekledi, ama sonunda istediğine ulaştı.
Bugün tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da 2017-2018 eğitim öğretim yılının yarı yıl tatili düzenlenen karne törenleri ile başladı. Karnelerini alan kimi öğrenciler aileleri ile birlikte eğlenmeye, yarım dönemin stresini atıp, karne hediyelerini alırken 2. sınıf öğrencisi Fatıma Adıgüzel ise karnesini Bakan Arslan'a göstermenin telaşı içerisinde soğuk havaya aldırış etmeden açılış alanına geldi.
Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi olan Fatıma Adıgüzel, Bakan Arslan'ın konuşma yaptığı esnada Bakan Ahmet Arslan'ın koruma görevlisi polislerın yanına giderek "Karnemi Bakan Amcaya göstermek istiyorum" talebini iletince AK Parti Kars İl başkanı Adem Çalkın minik Fatıma'nın isteğine kayıtsız kalmayarak minik öğrenciyi Bakan Arslan'ın konuşması bitene kadar yanına alarak birlikte beklemeye başladı. Daha sonra Bakan Arslan'ın konuşmasının bitmesi üzerine Başkan Çalkın minik Fatıma'yı elinden tutarak Bakan Arslan'ın yanına götürdü ve 2. sınıf öğrencisi Fatıma Adıgüzel'in isteği gerçekleşti.
Bakan Ahmet Arslan, minik öğrencinin karnesini inceleyerek başarılarından dolayı tebrik edip bir süre sohbet etti,  ardından ise 2. sınıf öğrencisi Fatıma Adıgüzel'e çiçek hediye etti. 

 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.