KARS Haber Girişi : 19 Haziran 2018 23:56

Bakan Arslan’a Oto Lastikçisinden Muhteşem Cevap

Bakan Arslan’a Oto Lastikçisinden Muhteşem Cevap
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslanın bugün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde ziyaret ettiği oto lastikçi ustası 24 Haziran seçimleri için yaptığı konuşma adeta her şeyi ortaya koyar nitelikte.

Kars Güncel-  24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala Kars’ta Bakan Ahmet Arslan ile birlikte İl Başkanı Adem Çalkın, milletvekili adayları ve parti üyeleri seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ta gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde Bakan Arslan’ın ziyaret noktaları arasında olan oto lastikçi dükkanında kayda geçen görüntüler adeta herşeyi açıklar nitelikte.

Bakan Arslan’ın destek istemek için girdiği oto lastik ustası Hüseyin Rahmi Kesen Cumhur İttifakına destek olacaklarını belirterek; “ Vatanın Bölünmez Bütünlüğü ve Bekası için oyumuz Cumhur İttifakınadır” dedi. Bunun üzerine Bakan Arslan desteğinizle birlikte dualarınızıda istiyoruz diyerek işyerinden ayrıldı.

Destek açıklamasını yapan oto lastik ustası Hüseyin Rahmi Kesen; “ Vatanın bölünmez bütünlüğü ve bekası için mecburuz şuanda.  Şuanda beka sorunu yaşıyoruz bunu herkesin bilmesi gerekiyor ve biliyor. Bilmek istemeyenlerde inkar ettiği için. Aslında onların şahısları da bazı şeylerin farkındalar. Geçek şu ki beka sorunu halen daha yaşıyoruz. Bu iş sadece FETÖ ile filan değil, içimizde çok çok sıkıntılı insanlar var. Bu yüzden desteklemek zorundayız Cumhur ittifakını, mecburuz.” Şeklinde oldu.

Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.