SİYASET Haber Girişi : 19 Ocak 2018 17:56

Bakan Arslan Kağızman'da Cami ve PTT Şube Açılışı Yaptı

Bakan Arslan Kağızman'da Cami ve PTT Şube Açılışı Yaptı
Bakan Ahmet Arslan Karsın Kağızman İlçesinde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan camii ve PTT Kağızman Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Kars Güncel- Bakan Ahmet Arslan Karsın Kağızman İlçesinde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan camii ve PTT Kağızman Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Bugün havayolu ile Kars'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, karayolu ile babaocağı Kağızman'a geçerek burada Karslı hayırsever işadamı Celal Aras tarafından yaptırılan İzzet Aras Camii ve Kağızman PTT Şubesinin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.
Bakan Arslan'ın gerçekleştirdiği açılış programlarına Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun kurum amirleri, partililer ve çok sayıda Karslı vatandaş katıldı.


Hayırsever İş Adamı Latif Aras'a Bakan Arslan'dan Plaket
Bakan Arslan, Kağızman Kaymakamlığı ziyareti sırasında İzzet Aras Camisine katkılarından dolayı hayırsever iş adamı Latif Aras’a plaket takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.