SİYASET Haber Girişi : 21 Haziran 2018 12:29

Bakan Arslan Kağızman Esnafını Ziyaret Etti

Bakan Arslan Kağızman Esnafını Ziyaret Etti
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, seçime günler kala memleketi Kars’ta çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor.

Kars Güncel-Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, seçime günler kala memleketi Kars’ta çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. 

Gittiği her ilçede yoğun bir ilgiyle karşılanan Bakan Arslan’ın bugünkü durağı ise baba ocağı Kağızman Oldu. Bakan Ahmet Arslan’a Kağızman’da dün partisinden istifasını açıklayan Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız ve Saadet Partisi Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karataş da eşlik etti.

Bakan Arslan esnaf ziyareti için AK Parti SKM bürosu önünde yoğun bir kalabalık oluşturan Kağızmanlılara hitap etti. Bakan Arslan’dan önce Saadet Partisi’nden istifasını açıklayan Sezgin Yıldız kalabalığa istifa nedenini bir kez daha tekrarlayarak, hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.  

Sezgin Yıldız, konuşmasında şunları söyledi: “Ben de Kağızman’ın evladıyım. Sayın bakanımıza destek olmak adına, sayın bakanımızın yanında ve safında yer almak adına ve memleketimizin, ülkemizin geleceği adına omuz vermek adına bakanımızın yanındayım. Yaptığım basın açıklamamda üç nedenden dolayı istifa ettiğimi belirttim fakat bazı medya organlarında bu istifa çarptırılarak zorla, tehditle ayrıldığım noktasında asılsız iddialar ortaya atıldı. Böyle bir şeyin olması kesinlikle söz konusu değildir. Tehditle istifa ettirilen bir adam bugün sayın bakanının yanında ve Kağızmanlıların huzurunda olamaz, böyle bir şey mümkün değildir. Tüm Kağızmanlıları ve sesimizin ulaştığı herkesi Allah rızası için bizi sahiplenen başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan olmak üzere bizi yalnız bırakmayan insanların yanında olalım. Hizmetleri görmemek mümkün değil, her şey gün gibi aşikar herkes elini vicdanına koysun, sahip çıkana sahip çıksın.”   

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da yapılan hizmetleri, muhalefetin söylemlerini ve yanlışlarını yineleyerek Sezgin Yıldız’ın istifası hakkında şunları söyledi; “Sezgin bey kardeşimiz, Saadet Partisinin 1. Sıra adayıydı saygı duyarım her parti demokrasi yarışında 24 Haziran sürecinde yarışacak kendini anlatacak ve elbette ki vatandaştan oy isteyecek. Sezgin bey bir farkın ortaya konması gerektiğini ve onu görerek AK Parti’nin yanında Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmak gerektiğini söylemişti. Ne için söyledi? Söylediği şuydu, biz ülkeye hizmet etmekten, ülkeyi kalkındıracak projelerden bahsediyoruz, başka partiler yıkmaktan bahsediyor. Biz İstanbul’a İzmir’e, Ankara’ya Çanakkale’ye büyük projeleri yap işlet-devret modeliyle özel sektöre yaptırıp milli kaynaklarla, topladığımız vergilerle Kağızman’a, Sarıkamış’a, Selime, Digor’a, Akyaka’ya Arpaçay’a, Susuz’a Kars’a hizmet etmekten bahsediyoruz. Onlar diyorlar ki hayır, ‘büyük projeleri durduracağız’, büyük projeleri durdururlarsa, yap-işlet-devret modelini durdururlarsa eskisi gibi bu devlet 81 milyondan topladığı vergilerle 80 yılda sadece iki köprü yapar. Ve bu illerin Kağızman’ı Kars’ı yok varsayar. Niye? Çünkü imkan o kadar. Ama AK Parti yap-işlet-devret modelini devreye sokarak imkan oluşturdu, kaynak oluşturdu ve heryere hizmet ediyor. Biz bunları söylerken onlar yıkmaktan  bahsediyorlardı, onlar terör örgütleriyle beraber bu ülkeyi yakmaktan, yıkmaktan  bahsedenlerle kol kola girdiler. Onlar terör örgütlerini destekleyen ülkelerin düşüncelerini burada hayata geçirmek için fikir ortaya koydular. Nedir o? Dış güçler, terör örgütleriyle kol kola girenler bu coğrafyada terör devleti kurmaya çalışanlar diyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunu keseceğiz, Türkiye’nin büyümesinin yolunu keseceğiz. İşte sayın Kemal Kılıçdaroğlu da sayın Muharrem İnce’nin de şuan söyledikleri onlardan farklı değil. Büyük projeleri, Türkiye’nin güçlenmesini, büyümesini durduracağım. Bunun anlamı tekrar IMF’nin kapılarına dilenmeye gitmek, tekrar IMF’ye borçlanmak ve IMF2ye borçlandığınız zaman da sizi nasıl tahakküm altına bıraktıklarını sizi nasıl yönetmeye çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. “Sezgin Kardeşim dedik ki Saadet Partisi gibi milli görüş geleneğinden gelen bu ülkenin köklü yapılarından sivil toplum kuruluşlarından partilerinden bir olan Saadet Partisi, CHP’nin dümen suyuna giriyorsa, CHP’yle birlikte terör örgütlerine destek veren bir yapının arkasından gidiyorsa kusura bakmasın ben onlara eşlik edemezdim, onun için onlarla yolumu ayırıyorum ve bu ülkenin geleceği için, dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar için Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duracağım dedi. Allah ondan razı olsun."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.