SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2018 21:24

Bakan Arslan Kars'ta

Bakan Arslan Kars'ta
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğuekspres Treni incelemesi ve bir dizi programa katılmak için Kars'a geldi.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğuekspres Treni incelemesi ve bir dizi programa katılmak için Kars'a geldi.
Akşam saatlerinde Kars Harakani Havalimanına özel uçakla gelen Bakan Ahmet Arslan'ı karşılamak için havalimanına AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Planlanan ziyaret kapsamında Bakan Ahmet Arslan Doğuekspres treninde incelemelerde bulunacak, Sarıkamış'ta da bir dizi temas ve ziyaretlerden sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Kars'ta gerçekleştirilecek olan Tarım Zirvesi Programı sonrasında Erzincan'a hareket edecekler.









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.