EĞITIM Haber Girişi : 19 Ocak 2018 18:06

Bakan Arslan Kars'ta Karne Dağıttı

Bakan Arslan Kars'ta Karne Dağıttı
Bakan Ahmet Arslan, müjdesini verdiği ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Kağızman Fen Lisesi'nde yarıyıl karne dağıtım törenine katılarak burada öğrencilere karnelerini dağıttı.
Kars Güncel- Bakan Ahmet Arslan, müjdesini verdiği ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Kağızman Fen Lisesi'nde yarıyıl karne dağıtım törenine katılarak burada öğrencilere karnelerini dağıttı.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın geçtiğimiz yıl talimatıyla Kağızman İlçesinde yaptırılan Kağızman Fen Lisesi'nde karne törenine katılarak öğrencilerle birlikte karne heyecanını yaşadı. Bakan Arslan, Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın tarafından okulda öğrenim görmeye başlayan ilk öğrencilere karneleri dağıtılırken Bakan Arslan öğrencilere; "Siz aydınlık Türkiye'nin daha büyüyüp gelişmesi için başarılar kazanmasını sağlayacaksınız." şeklinde olurken cep telefonu ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı arayarak öğrencilerin karne heyecanına eşlik etmesini sağladı.
Öğrencilerle karne dağıtım töreninde bir süre sohbet eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, telefonla bağlantı kurarak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın öğrencilere hitaben yaptığı konuşmayı dinletti. Öğrencilere yarıyıl tatili için anekdotlar aktaran Bakan Yılmaz, öğrencilere başarı dolu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.