SİYASET Haber Girişi : 29 Ağustos 2017 17:38

Bakan Arslan Sarıkamış İlçe Kongresi İçin Kars'a Geldi

Bakan Arslan Sarıkamış İlçe Kongresi İçin Kars'a Geldi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı'nın 6. Kongresine katılmak üzere Kars'a geldi ve program sonrasında bir takım incelemelerde bulundu.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bugün sabah saatlerinde AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresine katılmak üzere havayolu ile Kars'a geldi.
Bakan Arslan'ı havalimanında AK Parti Kars Milletvekili Selehattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, kurum ve daire amirleri ile birlikte çok sayıda partililer ve Kars'lı vatandaşlar karşıladı.
Havalimanındaki karşılama programının ardından Bakan Arslan ve beraberindekiler Sarıkamış ilçesine karayolu ile geçerek burada önce Sarıkamış Belediyesi ziyareti gerçekleştirildi. Belediye ziyaretinde İlçe Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Bakan Arslan'a ilçede devam eden proje ve yatırımlar hakkında brifing sunulmasının ardında, Başkan Toksoy tarafından Bakan Arslan'ın resminin olduğu hediye takdim edildi.


Bakan Ahmet Arslan Sarıkamış'a Vefasını Gösterdi

Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 16 Nisan referandumun'da Kars'ta alınan %51'lik Evet oyunda büyük katkısı olan Sarıkamış İlçesine gelerek adeta, Şehitler Diyarı Sarıkamış İlçesine vefasını gösterdi. AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 6 Olağan Kongre'ye katılan Bakan Arslan burada parti teşkilatları ve partililere hitap etmesinin ardından İlçe Başkanlığı için oy kullanılmaya başlandı. Sarıkamış İlçe Başkanlığı görevi için mevcut ilçe başkanı Serkant Aykul ve Ziya Yıldız'ın ilçe başkanlığı için seçime gidildi. Daha sonra Bakan Arslan ve beraberindeki heyet "Kars Harekatı Araştırma Merkezine gelerek burada Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinliklerinin kutlanacağı alanda yapımına devam edilen Ay Yıldız şeklinde yapılan tören alanında incelemelerde bulunmasının ardından Kars'a tekrar hareket etti.







Kars'ın Kaderini Değiştirecek Olan LOJİSTİK MERKEZİ'ne Bakan İncelemesi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valiliği ziyareti sonrasında demiryolu bağlantı güzergahları ve lojistik merkezi alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve burada yaptığı açıklamada;
BTK Demiryolu projesinin Türkiye tarafının test çalışmaları devam ediyor. BTK projesi ile Londra'dan kalkan yük Pekin'e kesintisiz gidecek . "Kars Lojistik Merkezi 300bin metrekare alana sahip olacak. BTK Demiryolu Projesi dahil olmak üzere bu bölgeye yük hareketi kazandıracak." dedi. İnceleme ziyaretinin ardından Bakan Arslan yeniden yapılarak Kars halkının hizmetine sunulan modern Kars Tren Garı'na gelerek burada, TRT Haber Kars Muhabiri Bedir Altunok'un gündeme ilişkin sorulanı cevaplayarak TRT Haber'in canlı yayın konuğu oldu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Arslan daha sonra Ankara'ya hareket etmek üzere Kars Harakani Havalimanına gelerek Kars'tan ayrıldı.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.