TÜRKİYE Haber Girişi : 27 Ekim 2017 17:01

Bakan Arslan Verilen Gen Soru Önergesine Açıklama

Bakan Arslan Verilen Gen Soru Önergesine Açıklama
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verilen gensoru önergesi hakkında açıklamada bulundu.

Kars Güncel- Karakurt - Erzurum İl Sınırı 2. Kısım Yolu'nun temel atma töreni için Kars'a gelen Bakan Ahmet Arslan, temel atma töreninin yapıldığı alanda Ulaştırma Bakanlığı hakkında verilen gensoru önergesi için açıklamada bulundu.

Ahmet Arslan'ın önünü kesmek için gensoru verdiler"

Geçmişteki hükümetlerin coğrafyayı ülkeye hizmete ve şantiye alanına çeviremediğine dikkati çeken Arslan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Şantiyeye değil, rantiyeye çeviriyorlardı. Bizim yaptığımız millete hizmet kervanında söz söyleyip rantiye yaratmak değil, millete hizmet kervanında söz verip şantiyeye çevirmek ve onun gereğini yapmak. 10 gün önce Mecliste bir gensoru vardı. Güya bizi eleştiriyorlardı. Çok proje yapıyoruz, çok ihale yapıyoruz, çok şantiye yapıyoruz, bunları yaparken de en hızlı yöntem neyse onu kullanıyoruz. Çünkü bizim beklemeye tahammülümüz yok. İnsanımıza hizmet yaparken yılların geçmesine tahammülümüz yok. İki sene içerisinde bitsin insanımızın hizmetine sunalım diye acelemiz var.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının başarısının üstüne başarı koymasına iş üstüne iş koymasından rahatsız olanlar 'Ahmet Arslan'ın yolunu keselim, Ulaştırma Bakanlığının yolunu keselim iş yapmasınlar' diye gensoru verdiler. Ama ne oldu, gensoru verdiklerine vereceklerine pişman oldular. Çünkü yaptığımız, yapacağımız çok şeyler var. Söylediklerine pişman oldular, dediler ki 'kürsüde bu projeden bahsetme' güzel de kardeşim ben senin gibi ömrümü boşa geçirmemişim ki çıkıp kürsüde boş konuşayım. Ben iş yapmışım, iş yapan bir hükümetin, partinin bakanı olarak söyleyebileceğim çok şey var."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.