GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2017 00:16

Bakan Arslan'dan Kars Halkına Teşekkür

Bakan Arslan'dan Kars Halkına Teşekkür
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile gerçekleştirilen Kars Kongresi'ne vatandaşlarca yoğun katılımın olması dolayısıyla teşekkür etti.
Kars Güncel-Bakan Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile gerçekleştirilen Kars Kongresi'ne vatandaşlarca yoğun katılımın olması dolayısıyla teşekkür etti.
İlk teşekkürünü Karslı vatandaşlara yapan Arslan; "Soğuk, kar, kış dinlemeden saatlerce Cumhurbaşkanımızı bağrına basmak için meydanda bekleyen, bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır." diyerek, yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden il başkanlığı görevini yürütmeye layık görülen AK Parti Kars il teşkilatı içinde; "Kars il başkanlığına seçilen Adem Çalkın ve yönetimine başarılar dilerken, görevi devreden arkadaşlara teşekkür ediyorum." diyerek teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.