SPOR Haber Girişi : 27 Ekim 2017 18:08

Bakan Arslan'dan Kars36Spor'a Tam Destek

Bakan Arslan'dan Kars36Spor'a Tam Destek
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye Ziraat Kupası'nda 5. Tura yükselen Kars36Spor'un kazandığı galibiyet sonrasında tebrik ederek birkaç gün içerisinde büyük bir destek sağlayacaklarını belirtti.

Kars Güncel-Karakurt - Erzurum İl Sınırı 2. Kısım Yolu'nun temel atma töreni için Kars'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, temel atma programı sonrasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonun'da katıldığı  Ebu-l Hasan Harakani Sempozyumu çıkışında Türkiye Ziraat Kupası'nda İzmir'in Altınordu Spor Kulübünü yenerek 5. Tura yükselen Kars36Spor'un galibiyetini kutlayarak birkaç gün içerisinde büyük bir destek sağlayacaklarını belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çıkışında Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars 36 Spor Klubü Başkanı Muharrem Yıldız ile birlikte basın açıklamsı yapan Bakan Ahmet Arslan; " Kars36Spor şehrimizin gururu, bizim gururumuz. Gerçekten ülkemizde Kars36Spor'un farkına vardı ki amatör kümede bir takım, amatör ruhta birtakım profesyonel takımları eleyebiliyor. Daha önce BalıkesirSporu şimdi de Altınordu Sporu eleyerek 5. Tura çıktı. Arkadaşların hepsini tebrik ediyoruz. Sadece daha güçlü bir takımı eledikleri için değil, profesyonel bir takımı amatör bir ruhla eledikleri için hepsini tebrik ediyoruz. Elbetteki on bir kişi sahada oynuyor ama 18 kişi yedeklerle birlikte sahaya çıkıyor, teknik darecileriyle birlikte 22 kişi oluyorlar kulüp idarecileri var hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir başarıya imzaattılar.İnşallah bundan sonrada ayn amatör ruhla Karsı Türkiye'nin heryerinde gururla temsil edecekler, bizimde gururumuz oldular, hepsini tebrik ediyoruz. Az önce kulüp başkanımıza söyledim, 5. Tura çıkmanın mükafatınıdainşallah birkaç gün içerisinde biz göndereceğiz. İnşallah arkadaşlarımız gururumuz olmaya devam edecekler, hepsini tebrik ediyorum." dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.