SİYASET Haber Girişi : 02 Temmuz 2018 15:13

Bakan Arslanın İlk Seçim Teşekkürü Sarıkamış ve Selim'e Oldu

Bakan Arslanın İlk Seçim Teşekkürü Sarıkamış ve Selim'e Oldu
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç seçim bölgeleri olan Kars'ta seçim teşekkürlerini ilk olarak oy oranlarının en fazla olduğu Sarıkamış ve Selim İlçelerine yaptı.

Kars Güncel- Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç seçim bölgeleri olan Kars'ta seçim teşekkürlerini ilk olarak oy oranlarının en fazla olduğu Sarıkamış ve Selim İlçelerine yaptı. 

Bakan Arslan ve Yunus Kılıç'a teşekkür ziyaretinde Kars 3. sıra milletvekili adayı Fettah Çetinkaya, İl Başkanı Adem Çalkın eşlik etti.

Sarıkamış'ta AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan salonda partililerin alkış ve tezahüratları ile karşılanan Bakan Arslan vatandaşları selamladı.

Sarıkamış AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul ve Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy tarafından yapılan selamlama konuşmalarının ardından partililere seslenen AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç; "Biz hep beraberiz Daha önce yaptığınız gibi bize siyaseten en büyük destek Sarıkamış'tan geldi. Kars'a Sarıkamışlıya hizmet etmeye Ankara'da devam edeceğim ve ekip olarak Karslıya Sarıkamışlı ya hizmet etmek için beraber olacağız. Sarıkamış'ta üç vekil seçmek için gayret sarf ettiniz. Yine biri Fettah Çetinkaya, biri Yunus Kılıç farketmiyor Sarıkamış’a Kars’a değecek birini seçtiğiniz gene şanslısınız. O yüzden sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz Sayın bakanımızı gücüyle siyasetteki etkinliğiyle Ankara'daki kudretini ya size yine birlikte hizmet etmeye önceki dönemlerdeki gibi gene uyumlu çalışkan insanlara yaptığı hizmet etmeye devam edeceğiz Hakkınızı helal edin bize. O yüzden Sarıkamış'ta olmaktan Sarıkamışlıya hizmet etmekten son derece mutluyuz

Ahmet Arslan;  Saygıdeğer hemşerilerim değerli hanımefendiler değerli beyefendiler Sarıkamış gerçekten bizim gururumuz Sarıkamışlılar bizim gururumuz ve Sarıkamışlı olmaktan Karslı olmaktan biz de her zaman gurur duyuyoruz ne de gereken bu bilinçle nüfus bazlı olarak düşünürseniz ilimizde bizim en yüksek öyle destekleyen Sarıkamış dayız staj başlangıç noktasını Sarıkamış'tan verdik. Biz bir mesaj veriyoruz Diyoruz ki biz ekip uyumuyla çalışırız biz ekip ilgili çalışırız Rabb'ime hamd ediyoruz Şükrü ediyoruz Dün de böyleydi Bugün de böyle ancak arada atlıyoruz Yunus hocam arada atladı Yunus hocam Sarıkamışlı üç tane Sarıkamış'ın seçecek iki tane kardeşimiz Akrabalarımız Var mısınız var mı buralarda bizzat Akrabalarımız var mı veya Sarıkamış'ta Kağızman'da olan Akrabalarımız var mesele o değil mesele 2011'de ben bir söz verdim Dedim ki Sarıkamış en yüksek öyle AK Parti'yi destekliyorsa Sarıkamış en yüksek orada bizi destekliyorsa Elbette ki bizim için Sarıkamış her zaman birinci öncelikli ilçemiz olacak Sarıkamış Dün de böyleydi günde böyle yarın da böyle olacak Sarıkamış 20000 oyun biraz altında geçerli oyu var 12 binden fazlasını Her zamanki gibi Reisi ne veriyor Her zamanki gibi Burada şu anda veriyor ve Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde istek destekliyor bunun için Sarıkamış'a Sarıkamışlı müteşekkiriz Eve gelince 10000 in üzerinde oluveriyor Sarıkamış'ta bir kendini 12.000 lere 13 bin lere alıştırdın için ben bir oyun az görüyor bütün diğer partilerin üst üste koyun AK Parti kadar oy çıkarmışlar Bakın bu çok önemli 21'in altında oy ver ben 11 üzerindeki kısmını %50 den fazlasını AK Parti'ye veriyor O yüzden o yüzden tekrar söylerim Sarıkamış'a çok çok teşekkür ederiz Sarıkamışlı ya çok çok teşekkür ettim Allah razı olsun Rabbim Rabbim hepsinden izin vermesin teşekküre Teşekkür ederim ben de başlayayım bilemiyorum Elbette ki ekip uyumu önemli dedik ilçe başkanımız yönetim kurulu Üyeleriyle Kadın Kolları başkanımız yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları başkanımız yönetim kurulu Üyeleriyle bir ekip hangi ile çalıştı ve çalışırken ilçe merkezinde belediye başkanımız Belediye Meclis üyelerimizle ekip hangi ile Ekin uyduyla Çalışlar ve n yine biliyorum ki belediye başkanımız Tamam Sarıkamış merkezinin sorumluluğu almış durumda ancak köylerimizin ihtiyacın olduğunda hiç şüphe yok ki onların da her ihtiyacına koşturuyor ilçe başkanımızla birlikte diyorlar ki köylülerden sadece İl Genel Meclisi Üyeleri sorumlu değil biz de sorumluyuz onlarda İl Genel Meclisi Üyeleri bizi de köylerde hiç yalnız bırakmadılar Dolayısıyla bu ekibin hepsine Teşekkür ederim Teşekkür ederken muhtarlarımız Allah için Sarıkamış için Sarıkamışlılar için gecelerini gündüzleri ne katıyorlar sadece Mahalle muhtarlarımız değil Köyü muhtarlarımızla elbetteki köylerinin ihtiyacını en iyi şekilde görmek köylerinin isteğini en iyi şekilde yerine getirmek adına gece gündüz çalışıyor.

Bakan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü; "Hepsinden razı olsun olağanüstü bir der ki bu kadar önemlidir beni bu kadar önemli bir Ocak biz aldık tekrar söylüyorum Sarıkamış en başarılı ilçemizdir merkez ilçe Dahil 8 ilçe içerisinde en yüksek oyu alan ilçemizde Bursa 50'den fazla Allah razı olsun der. Burası önemli neye rağmen bu ülkenin 81 milyon mu düşünen bununla yetinmeyip Rüzgar Efe mazlumların mağdurların düşünen Dünya beşten büyüktür diyen ve bunun gereğini yaparım üzerine 16 senedir 13 seçimdir desteklediği ve beraber yürüyüşünü devam ettirdiği için giderilir engellemeye çalışanlar gören Reisi düşürmeye çalışanlar Yeter ki Recep Tayyip Erdoğan gitsin ülke ne olursa olsun dünyadaki Mazlumlara mağdurlara ne olursa olsun diyen dünyaya ve onlara başarı deden dışımızdaki içimizdeki hainlere rağmen birinci çıkmıştır yine Sarıkamış'ta Sarıkamışlı nın kafasını karıştırmak isteyen amaçlı hedefi hizmet olmayan amacı hedefi takım tutar gibi parti tutmayan kafa karıştırmak isteyenler hemen Sarıkamış birikmiştir Ne dedi belediye sıcak asfalt yapınca ama eksikler var eksikler olduğunu biz de biliyoruz 80 Yıl bu ülkeyi idare ettiniz bıraktım köylere Sarıkamış'ın içine sıcak asfalt yaptınız mı ki bunun hesabını yapıyorsunuz Köyde de sıcak asfalt getirende ve sarı karışımı Grup köy yolları başta olmak üzere kalan kısmını sıcak asfalt yapacağız.

Biz birileri gibi yalan söylemiyoruz birileri gibi pes etmiyoruz bir deli gibi Sarıkamışlıyı kandırmaya çalışmıyoruz ne dediysek yaptık. Sarıkamış'ın içine asfalt yapacağız dedik yaptık Sarıkamışlı teşekkür etti.

Başkan geldi alt yazılı alt yapının yaptığı yaptığı kanalizasyon Sayın bakanımız oldu Başka hiç merak etme dedi ve geldik burada Sarıkamış meydanında Söz verdik üzerinden bir hafta geçmedi asfalt başladı etmez dedi ara mahallelerinde de yerine getirseydi Sarıkamış seçim dönemi asfalt yapılıyor diye de mübarek Sen hiç gelmiyorsun ne zaman ki hiçbir şey oldu Başka Üstelik yaptık ne zaman ki yenileme ihtiyacı vardı başka bir senelik yaptık bundan sonra da seçim bitmiş olsa dahi bundan sonra ihtiyaç olduğunda biz yine yapmaya devam edeceğiz çünkü biz yapan parasız sıkıntı değil biz yapan özellikler Allah razı olsun

Karakurt Barajı Hakkında Açıklama

Karakurt barajında sizi Sarıkamış'tan ayıracaklar dediler. Sarıkamış lütfen önce ayrılmamak için parçalanmış Sarıkamış'ı parçaları görmek şimdi bir grup Köyü ilçeye bağlamak için 84 trilyonluk viyadük  yapılıyor başka yerde yok ama Sarıkamış'ta var Allah'ın izniyle.

Sarıkamış Merkezin Asfaltını Yapıyoruz

Belediye Başkanı Köksal Bey dediki Bakanım altyapımızı tamamladık, asfalt için desteklerini istiyoruz. Bizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan para çıkarttık asfalt olabilecek yerler  asfalt olacak yerler kilit parke taşı olsun. Sarıkamışlı hemşehrilerimiz rahat etsin." dedi.

Bende Sarıkamışlıyım, Sarıkamış Kağızman'dan da bir adım öndedir ama hiç şüpheniz olmasın yani Sarıkamış 37 farklı proje iş yapılıyor ve bunun mali değeri 2 katrilyondan çok fazla herşey memleketimiz için Kars için."dedi.

Haberin Videosu



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.