SPOR Haber Girişi : 05 Ocak 2019 17:58

Bakan Kasapoğlu Gençlerin Taleplerine Yerine Getirin Talimatı Verdi

Bakan Kasapoğlu Gençlerin Taleplerine Yerine Getirin Talimatı Verdi
Kars'ta incelemelerine devam eden Bakan Kasapoğlu, İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda bir araya geldiği gençlerin spor alanındaki talepleri için yetkililere "Gereği Yapılsın" talimatı verdi.

Kars Güncel- Sarıkamış Şehitleri Anma etkinlikleri için Kars'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, programları kapsamında İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'na gelerek burada sportif faaliyetlerde bulunan gençlerle bir araya geldi.

Folklor kursu alan öğrencilerin gösterisini de izleyen Bakan Kasapoğlu, öğrencilerin istek ve taleplerini de dinleyerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat’a talimatlar verdi.

Sporun önünde hiçbir engelin olmadığını ve bütün talepleri değerlendirdiklerini belirten Bakan Kasapoğlu öğrencilerin başka isteklerin olup olmadığını da sordu. Öğrencilerin futbol sahası ve kapalı kort sahası taleplerinin de değerlendirileceğini söyleyen Bakan Kasapoğlu öğrencilere spor malzemesi desteği verilmesinin talimatı da verdi.

Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.