KARS Haber Girişi : 14 Aralık 2017 11:31

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kars'ta

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kars'ta
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kars'ta bir dizi ziyaret, hükümet programlarının takibi ve kanaat önderleri ile buluşmak üzere havayolu ile Kars'a geldi.
Kars Güncel-Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kars'ta bir dizi ziyaret, hükümet programlarının takibi ve kanaat önderleri ile buluşmak üzere havayolu ile Kars'a geldi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ı  Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkan Vekili Yakup Yıldız, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, kurum müdürleri ve partililer karşıladı. Havalimanındaki karşılamanın ardından Kars Valiliği'ne geçen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'a burada Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars'ta tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak projeler hakkında açıklama yapmasının ardından açıklamalarda bulunan Fikri Işık Kars hakkında hükümet olarak yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Program kapsamında vali yardımcıları ve kaymakamlar ile görüşme yapılacağının ardından, AK Parti Kars İl Başkanlığı ziyareti ve Kars'ta kanaat önderleri ile bir araya gelecek.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.