GÜNDEM Haber Girişi : 29 Ocak 2018 11:33

Başına 1.5 milyon lira ödül Konulan terörist yakalandı

Başına 1.5 milyon lira ödül Konulan terörist yakalandı
İç İşleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada mavi liste ve İnterpol kırmızı bülten ile aranan DEAŞ terör örgütü mensubu başına 1.5 milyon lira ödül konulan teröristin yakalandığı belirtildi.
Kars Güncel- İçişleri Bakanlığı, son bir haftada yurt içinde aralarında terör arananlar mavi liste ve İnterpol kırmızı bülten ile aranan DEAŞ terör örgütü mensubu Demet Taşar'ın da bulunduğu toplam 28 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Terörist Demet Taşar'ın başına 1.5 milyon lira ödül konulmuştu.
İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada ''Son 1 haftada yurt içinde aralarında terör arananlar mavi liste ve Interpol kırmızı bülten ile aranan DEAŞ terör örgütü mensubu Demet Taşar’ın da bulunduğu toplam 28 (1 ölü, 21 sağ, 6 teslim) terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca terörist Demet Taşar'ın başına 1.5 milyon lira ödül konulmuştu.

311 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İçişleri Bakanlığı, Afrin harekatıyla ilgili sosyal medyadan propaganda yapan 311 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.