SİYASET Haber Girişi : 07 Şubat 2019 15:22

Başkan Alibeyoğlu Hasta ve Hasta Yakınlarını Unutmadı

Başkan Alibeyoğlu Hasta ve Hasta Yakınlarını Unutmadı
Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu Devlet Hastanesinde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kars Güncel-DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, hasta ve hasta yakınları ile bir araya geldi. Her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu, “Kars Harakani Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimiz ilettik. Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle şifa versin. Birlik ve beraberliğimiz bozmasın’’ ifadelerini kullandı.
Belediye Başkan Adayı Alibeyoğlu, ziyaretinde hasta ve hasta yakınlarının olumlu görüşleri karşısında memnuniyetini dile getirirken, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde kendisine destek isteyerek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Bir süre hastanede bulunan Alibeyoğlu daha sonra oradan ayılarak seçim çalışmalarını başka bir bölgede sürdürdü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.