SİYASET Haber Girişi : 10 Mart 2019 13:18

Başkan Çalkın’a AK Gençlerden Destek Paylaşımı

Başkan Çalkın’a AK Gençlerden Destek Paylaşımı
Kars’ta AK Partili Gençler Başkan Çalkın’a övgü dolu sözlerle “Halkın İçin Davan İçin” dimdik ayakta duracaksın mesajı verdi.

Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın sevgisi bu sefer sosyal medyada paylaşım konusu oldu. AK Parti Kars Gençlik Kollarında görevli Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Bakanlığı Birim Başkanı Serhat Çoşkun Gülen’in sosyal medya hesabından Adem Çalkın için yaptığı paylaşım diğer AK Parti Gençlik kolları üyelerinin tamamı tarafından da paylaşıldı. Birim Başkanı Serhat Coşkun Gülen 15 Temmuz Hain Darbe gecesinde yaşananlara atıfta bulunarak Başkan Çalkın için o hain gece dimdik ayakta durdun Halkın için Davan için dimdik ayakta durmaya devam edeceksin başka çaren yok diyerek Başkan Çalkın’a destek mesajı verdi. Paylaşımın ardından onlarda kişinin aynı yazıyı paylaşması ise AK Parti gençlik teşkilatının Başkan Çalkın’a desteğini ortaya koymuş oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.