SİYASET Haber Girişi : 11 Aralık 2018 23:27

Başkan Çalkın'dan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu Açıklaması

Başkan Çalkın'dan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu Açıklaması
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 2019 Mart yerel seçimleri için AK Parti'den Kars Belediyesi Adayı olan Avukat Ensar Erdoğdu'nun adaylığı, teşkilat çalışmaları ve 13 Aralık'ta yapılacak olan aday karşılaması hakkında açıklamalarda bulundu.
Kars Güncel- AK Parti Kars İl başkanlığı binasında basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Çalkın, Sayın Cumhurbaşkanımız il başkanları toplantımızda Kars Belediye Başkan adayımızı ilan etti. 2010- 2014 yılları arasında il başkanlığımızı yapmış Avukat Ensar Erdoğdu Belediye Başkan Adayımız olmuştur. Allah hayırlı uğurlu etsin." dedi.

İl Başkanı Adem Çalkın konuşmasına şöyle devam etti, " Adayımız Avukat Ensar Erdoğdu'nun teşkilattan gelmesi, Kars'ta çok uzun yıllardan beri ticaret ile uğraşan bir ailenin mensubu olması, Kars'ta yaşaması ve kişiliği ile ön plana çıkan bir şahsiyettir. Adayımızla inşallah Kars Belediyesini çok farklı bir şekilde alacağımıza inanıyorum. Karslı hemşehri ve partililerimizi 13 Aralık 2018 Perşembe günü saat 10:00'da aday karşılamamıza bekliyor, daha sonra ise Kars İl Kültür Müdürlüğü'nde aday tanıtımını yaparak seçim çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.

AK Parti Hiç Bir Zaman Seçimden Seçime Çalışan Bir Teşkilat Değildir' diyen Çalkın; " Her zaman sahada olan bir teşkilatız, bizim için sahaya inip inmeme söz konusu değildir. Zaten biz hiç bir zaman sahadan çıkmayan bir teşkilatız. İnşallah perşembe günü adayımız ve milletvekillerimiz geliyor ve bizler o günden itibaren startımızı vereceğiz ve Kars Belediyesi'ni iktidara taşıyacağız taşımak zorundayız. Karslının bu anlamda karar vermesi çok kolay ve karar verilmesi çok kolay. Bir tarafta iktidar var bir tarafta muhalefet var. Eğer Karsı iktidara taşırsak neler ile karşılaşacağımızı biliyoruz, eğer muhalefete taşırsak şimdi ki gibi neler ile karşılaşacağımızı iyi biliyoruz. Buna Karslı iyi karar verecek adayımız, partimiz, teşkilatımız, milletvekillerimiz ile birlikte Karsı hak ettiği yere, özlendiği yere iktidara taşıyacağız.

İlçe ve Belediye Meclis Üyeleri'nin açıklanması hakkında ise İl Başkanı Adem Çalkın, Genel Merkezimiz tarafından ilçe belediye başkanları hakkında bildirilen bir resmi tarih yok ancak ben 14 Aralıktan sonra açıklanacağını düşünüyorum. Meclis üyeleri ise daha sonra şekillenecek. Belediye başkanları belirlendikten sonra kendilerine göre ekiplerini hazırlar ve sahaya inmeye başlarız.

Seçim Süreci ile ilgili olarak, Biz güçlüyüz, iktidar partisiyiz, yaptıklarımız bizim referanslarımız. Açık ara birincisiyiz, biz kazanacağız Allahın izniyle kaliteli bir adayımız var dürüst Kars'ta yaşayan ailesi bilinen. Cumhurbaşkanımız hükümetimiz ve Kars Halkı arkamızda iktidar partisi olarak Kars Belediyesi'ne talibiz onlar için hizmet için gelmek istiyoruz ve Karslıların bu şansı bize vereceğine inanıyorum dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.