SİYASET Haber Girişi : 05 Eylül 2018 18:35

Başkan Çalkın’dan Lojistik İncelemesi

Başkan Çalkın’dan Lojistik İncelemesi
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberindeki partililer Kars’ta yapılan Lojistik Köy Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Partililer Kars’ta yapılan ve çalışmaları devam eden Lojistik Köy Merkezini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
65. Hükümet Bakanı Ahmet Arslan döneminde çalışmalarına başlanan ve inşaat yapım çalışmalarının sona geldiği Lojistik Köy merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Çalkın “65. Hükümet ve MYK üyesi Kars Milletvekilimiz Sayın Ahmet Arslan’ın Kars’ı cazibe merkezi yapacağız şiarıyla göstermiş olduğu ve emekleri sonucu Kars’ta inşaat yapım çalışmalarına başlanan ve hız kesmeden Lojistik merkezini gelip yerinde görme fırsatı bulduk ve çoğu çalışmanın tamamlandığını ve neredeyse sona gelindiğine şahit olduk. İnşallah kısa sürede Kars’ın ve Kars’lının hizmetine sunulacaktır.” açıklamalarında bulundu.
Başkan Çalkın ve partililer Lojistik Köy Merkezinde incelemeler yaptıktan bir süre sonra ayrıldılar. 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, gökyüzü, okyanus, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, sakal ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, takım elbise ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, okyanus, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.