SİYASET Haber Girişi : 30 Ağustos 2018 22:40

Başkan Çalkın İlçe Ziyaretlerinde

Başkan Çalkın İlçe Ziyaretlerinde
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer ziyaretlerini aralıksız sürdürerek Kars için gecesini gündüzüne katıp çalışmaya devam ediyor.

Kars Güncel- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer bu gün Kars'ın Sarıkamış ilçesi ve köylerine çıkarma yaptı. Başkan Çalkın yaptığı açıklamada; "Seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanındayız, onların sorunlarını çözmek için köy köy geziyoruz, halkı ayağımıza çağırmayıp biz halkın ayağına gidiyoruz. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da işaret ettiği gibi "Milletin Efendisi Olmadık halkımızın hizmetkarı olduk" sözünü hep kendimize örnek alarak halkımızın hizmetkarlığını yapmaya devam ediyoruz. Bu Kutlu yürüyüşte her zaman AK Parti olarak halkımızın hizmetinde ve emrinde olacağız. Bu anlamda bu günde Sarıkamış merkez, Karaurgan beldesi, Akören ve İsusu köylerinde halkımızla bir araya geldik." açıklamalarında bulundu. 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, çocuk ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, çocuk ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Kaldı ki -de'yi -da'yı bile ayıramıyorsunuz..

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    ya bu nasıl bir üslup nasıl bir gazetecilik.''birilerinin zoruna gitse de''diye bi cümle mi olur ya sokak ağzı.yalakalığın da bi adabı olmalı bence