KARS Haber Girişi : 02 Aralık 2017 23:31

Başkan Çalkın Konuştu, Binlerce İnsan Ayakta Alkışladı

Başkan Çalkın Konuştu, Binlerce İnsan Ayakta Alkışladı
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın bugün düzenlenen AK Parti Kars 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşma Karslı vatandaşlarca dakikalarca ayakta alkışlandı.
Kars Güncel-AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın bugün düzenlenen AK Parti Kars 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşma Karslı vatandaşlarca dakikalarca ayakta alkışlandı.
Yeniden il başkanı seçilen Adem Çalkın konuşmasında; "
Ak Parti davası; pirimiz, şeyhimiz, manevi önderimiz Şehit Ebu'l Hasan Harakani'nin yoludur.
Bütün hayatı cihad ve ümmet olan cennetmekân Sultan Abdülhamid Han Hazretlerinin yoludur.
Bu dava, şahadete cesur adımlarla yürüyen Şehit Adnan Menderes'in davasıdır. Ak Parti'nin yolu; otopsi için naaşı 19  yıl sonra yeniden çıkartıldığında saçlarının tellerine varıncaya kadar sapasağlam vücuduyla karşımıza çıkan şehit Turgut Özal'ın yoludur.
Ak Parti davası, hayatı iman ve cihattan ibaret olan milli görüş hareketinin kurucusu mücahit Necmettin Erbakan Hocamızın davasıdır.
Rabbimize şükür ediyoruz ki bu davanın başında Pınar Hisar Cezaevine yürürken muhaliflerin muhtar bile olamaz  diye sevindikleri, imam-hatip mezunu olduğu için başbakan olamaz dedikleri; Natonun, dış mihrakların, siyonizmin, doğudan ve batıdan azılı düşmanlarımızın hedef tahtasına koydukları Recep Tayyip Erdoğan vardır." dedi salonda bulunan Karslı vatandaşlarca dakikalarca ayakta alkışlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.