SİYASET Haber Girişi : 02 Aralık 2017 19:50

Başkan Çalkın'dan Kars Belediyesi Vurgusu

Başkan Çalkın'dan Kars Belediyesi Vurgusu
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın bugün düzenlenen AK Parti Kars 6. Olağan Kongresinde 2019 yerel seçimleri için start verdi. Başkan Çalkın Kars Belediye Başkanlığı'nın AK Parti iktidarına geçeceğini belirtti.
Kars Güncel- Kars'ta bugün yapılan 6. Olağan İl Kongresinde seçime tek liste ile giren Adem Çalkın yeniden il başkanı olarak seçildi. İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda yapılan kongrede konuşma yapan Başkan Çalkın 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için Karsın hizmet alamadığını belirterek, bu hizmetlerden faydalanamamasının üzdüğünü ve moralini bozduğunu söyledi.
Konuşmasına devam eden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın; "Mart 2019'da mahalli idareler seçimi olacaktır. Göreve geldiğim günden itibaren söylediğim bir söz var seçimden seçime değil sürekli sahada olan bir teşkilat olacağız.
Bildiğiniz üzere Akyaka, Arpaçay, şehitler diyarı Sarıkamış, Selim, Susuz ve Dağpınar belediyeleri Ak Belediyecilikle yönetiliyorlar ve millete hizmet yolunda Milletimize büyük hizmetler yapmaktadırlar. Bu belediyelerimize ilaveten bu seçimlerde Allah'ın izniyle Kağızman belediyesini mutlaka ama mutlaka alacağız.
 
İl başkanınız olarak söylüyorum: tıpkı Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri'nin İstanbul'un fethinde İstanbulla ilgili buyurduğu gibi;
Allah'ın izniyle! Ya Kars bizi alacak yada biz Karsı alacağız Arkadaşlar, bu işin lami cimi yok.!
Sayın Bakanımızın öncülüğünde, Sayın Milletvekilimle, İlçe Belediye Başkanlarım ve İl Genel Meclis Üyelerimle hizmet yolunda devrimler gerçekleştiriyoruz. Ama Kars belediyesinin bizde olmayışı bütün bu hizmetleri aksatmakta olduğu gibi moralimizi de bozmaktadır."dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • onur demir 01 Ocak 1970 02:00

    Moraliniz niye bozulsun! Demokrasi diye bagiriyorsunuz, destek olmanız için illaki sizden olmak zorunda mı belediye siz bu memleketin evladı degilmisiniz sayın bakanimizdan biraz feyiz alında herkesi kucaklayin, memlekete sahip çıkın!Bırakın senlik benlik kavgasını bu memleketi nasıl daha ileri götürürüm nasıl kahvelerdeki insanlara iş bulurum onun hesabını yapın!