SİYASET Haber Girişi : 12 Ocak 2018 00:08

Başkan Coşkun Altun'dan Farkındalık Ziyareti

Başkan Coşkun Altun'dan Farkındalık Ziyareti
Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun Kars Harakani Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Başkan Altun’un bu duyarlı davranışından ötürü ise hasta yakınları teşekkür ettiler.

Kars Güncel- Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun geçtiğimiz gün bir duyarlılığa imza attı. Kars Harakani Devlet Hastanesinde tedavi için yatmakta olan hastaları ziyaret ederek hastalara moral verdi. Başkan Altun Selimli vatandaşları da hastanede ziyaret ederek yalnız olmadıklarını belirtti.  Altun "Bir belediye başkanı, vatandaşının sağlığında da, hastalığında da yanında olmalıdır. Bizim hizmet felsefemiz budur" vurgusu yaparak hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ayrıca hastanede yatmakta olan Ali Murat ismindeki küçük çocuğu ziyaret edip özel ilgilenen Başkan Altun küçük çocuğu ve ailesini de mutlu etti.
Başkan Altun; “Bizim felsefemiz, sadece vatandaşın sağlığında değil hastalığında da yanında olmaktır. Maksadımız vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuzu hissettirmektir. Belki bu yaptığımız küçük bir şeydir ama inanın insanımızın bu gibi durumlarda yanında görmek istediklerini gözleri arıyor, bunu biliyoruz bizde vatandaşlarımıza hem moral motive olsun, hem de yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyarette bulunuyoruz. Bundan böylede önceden olduğu gibi bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecek. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun, inşallah bir an evvel sağlıklarına kavuşup evlerine dönerler.” dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.