YAŞAM Haber Girişi : 15 Mart 2018 17:50

Başkan Karaçanta Yaşlılar Haftası Mesajı Yayınladı

Başkan Karaçanta Yaşlılar Haftası Mesajı Yayınladı
Karaçanta; "Yaşlılarımız Hayatımızın en kıymetli hazineleridir."

Kars Güncel- Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta; Her insan için değişik anlamı ve önemi olan yaşlılık, aslında hayatın çok güzel ve özel bir dönemidir. Geçmişimiz ile bugün arasında, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlılarımızdır.

Hepimizin bir gün yaşlanacağını her zaman aklımızda tutmamız gerekir. Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen önem ve onların çözümü için gösterilen çaba o toplumun uygarlık göstergesiyle eş anlamlıdır.

Geleceğimizin teminatı gençlerimize verdiğimiz önemi, geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza da göstermeli, onları el üstünde tutmalıyız. Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası’nda yaşlarının en olgun çağında hisseden bütün vatandaşlarımızın haftasını kutluyor, onlara saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum.” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.