KARS Haber Girişi : 06 Aralık 2017 14:24

Başkan Karaçanta'dan Karla Mücadele Açıklaması

Başkan Karaçanta'dan Karla Mücadele Açıklaması
Bugün başlayan ve etkisini arttırarak devam eden kar yağışı dolayısıyla Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, tüm ekiplerimizle karla mücadele çalışmasını sürdürüyoruz,belediye olarak görevimizin başındayız, dedi.
Kars Güncel- Kars'ta etkili olan kar yağışı dolayısıyla Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta yaptığı açıklamada; "Kar yağışıyla başlayan süreçte biz belediye olarak ekiplerimizle görevimizin başındayız, bir sıkıntımız yok hemşehrilerimiz bu konuda gönül rahatlığı ile kışın keyfini çıkartsın." dedi.

Başkan Karaçanta konuşmasında şöyle dedi; "Kars'ta Kar olmasa Kars olmaz, beklediğimiz birşeydi bu. Nihayet te geldi, Karın gelmesine seviniyoruz çünkü Kars'ta kış turizmi yapılması açısından büyük önem arz etmektedir. Bir şehire ancak bu kadar güzel yakışır kar. Biz belediye olarak tüm hazırlıklarımızı  yapmış bitirmiştik, daha öncede sizler aracılığıyla değerli hemşehrilerimize duyurmuştuk. Bugün başlayarak etkili olan kar yağışı dolayısıyla bütün iş makinelerimiz ve personellerimiz ile çalışmaktayız. Kapalı bir yolumuz yok, tuzlama ve kar temizleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir, bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Meteorolojiden almış olduğumuz bilgilere göre bugünde kar yağışı devam edecek ve yarın kar yağışı olmayacak bundan sonraki süreçte biz belediye olarak ekiplerimizle görevimizin başındayız, bir sıkıntımız yok hemşehrilerimiz bu konuda gönül rahatlığı ile kışın keyfini çıkartsın."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • KARSLI 01 Ocak 1970 02:00

    BİZ NEDEN GÖRMÜYORUZ BU HİZMETİNİZİ