SİYASET Haber Girişi : 23 Kasım 2017 16:38

Başkan Karaçata'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Karaçata'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kars Güncel-Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yayımladığı mesajında, "Kalkınmanın temel şartı, eğitim ve öğretimdir. Öğretmen; eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, eğitim ve öğretimin bir millet için ne kadar önemli olduğunu bu özlü sözlerle  bizlere açıkça anlatmıştır;

 "En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, hayatlarını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.