SİYASET Haber Girişi : 11 Nisan 2018 17:12

Başkan Murtaza Karaçanta'dan Açıklama

Başkan Murtaza Karaçanta'dan Açıklama
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulunan Fidal Okan hakkında açıklamada bulundu.
Kars Güncel-Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Bozkurtlar gerektiği zaman kime dansöz kıyafeti giydireceklerini iyi bilirler" dedi..
Çakal sürüsüne bozkurt misali yumruğu indiren liderimiz Sayın Devlet bahçeli hakkında konuşan insanlıktan nasibini almamış vampir suratlı Fidal Okan isimli şahıs bilmelidir ki milyonlarca bozkurt gerektiği zaman kimin nerde ve ne zaman ne şekilde kıyafet giyeceğinin ebetteki kararını vereceklerdir."

Tartışmaya konu olan açıklama şu şekilde gelişti;
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak söylediği, “Cumhurbaşkanımız kamuflajı giydi, Kılıçdaroğlu da ayağına mekapları geçirip terörist kıyafetleri giysin” sözleri yeni bir tartışma yarattı. CHP Strateji Geliştirme Komisyon Başkanlığı görevini de yürüten Avukat Fidel Okan, MHP liderine “Bahçeli, dansöz kıyafeti giydiği için herkese bir kıyafet yakıştırıyor” sözleriyle yüklendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.