SPOR Haber Girişi : 23 Haziran 2018 00:27

Bayanlar Sporla İlgili Merak Ettiğiniz Herşey Bu Hesapta

Bayanlar Sporla İlgili Merak Ettiğiniz Herşey Bu Hesapta
Kars'ta sporun adresi Redfit Spor Salonunda görevli eğitmen Hatice Çelik sosyal medya hesabı üzerinden spor yapmayan ve spor yapmak isteyipte bilgi edinmek isteyenlere yardımcı oluyor.
Kars Güncel- Kars'ta Atarük Caddesi (Ocakbaşı Restuarant) üzerinde hizmet veren Redfit Spor Salonu gerek konfor gerekse hizmette enlerin birleştiği adres olmuş durumda.
Redfit Spor Salonu görevlilerinden Hatice Çelik; "Yaz tatilinin en güzel yanı eğlenerek,terleyerek ve bütün olumsuzlukları unutarak, En sağlıklı, En profesyonel, En konforlusu ve enlerin birleşimi için sporun keyifli ,hissedilir halini seçmek, bedenine hakettiği değeri vermek ruhunu zinde ve huzurlu etmek için takipte kalıp sizde yaşamınıza devam edebilirsiniz  ‘’Vücudunuza iyi bakın ,yaşamak zorunda olduğunuz yegane yer orası’’ Farkındalığınızı yaratın.
Kendinizi keşfetmek için neyi bekliyorsunuz?
Yaz’a daha sağlıklı,daha fit girmek için aramıza bekleniyorsunuz? sloganıyla görevlerini yerine getirdiklerini belirtti.
Kars'ta sportif faaliyetlerde enleri yaşatan Redfit Spor Salonu'nda Antrenör Hatice Çelik tarafından Zumba Eğitimi, Welness Eğitimi, Çocuk Yogası, Reformer ve Pilates sporları ve eğitimleri verilmekte. Ayrıca Hatice Çelik sosyal medya hesapları üzerinden de sporla alakalı paylaşımlarda bulunarak faydalı olmayı hedefliyor. Sosyal medyanın popüler uygulamalarından olan instagramda @haticeeecelikkkk adı ile açılan hesapta takipçilerine spor alanında faydalı bilgileri sunarak yardımcı olmaya çalışıyor.
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.