TÜRKİYE Haber Girişi : 02 Nisan 2020 13:44

Biz Bize Yeteriz Yardım Kampanyasında 552 Milyon TL Toplandı

Biz Bize Yeteriz Yardım Kampanyasında 552 Milyon TL Toplandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlayan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" milli dayanışma kampanyasında şimdiye kadar 552.529.912 Lira toplandı.
Kars Güncel- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem“ çağrısıyla başlattığı milli dayanışma kampanyamızda şimdiye kadar 552.529.912₺ toplandı. Kampanyamızla ilgili tüm bilgileri http://bizbizeyeteriz.gov.tr sitesi aracılığıyla milletimize sunuyor, şeffaf iletişim politikamızı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verildi.

Ayrıca kampanyaya Kars Valisi Türker Öksüz'de bir maaş aylık gelirini bağışlayarak destek oldu. Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "Sn.Cumhurbaşkanımızın başlattığı milli dayanışma kampanyasına ben de bir maaşımla katılıyorum. İyiliğin ve cömertliğin temsilcisi Aziz Milletimizle bu günleri birlik-beraberliğimizle atlatacağız. Vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.