YAŞAM Haber Girişi : 12 Haziran 2018 01:30

Bu Haber Başkan Adem Çalkın Duyarlılığı Haberidir

Bu Haber Başkan Adem Çalkın Duyarlılığı Haberidir
Başkan Adem Çalkın ilçe ziyaretleri kapsamında kendisinden bisiklet isteyen 10 yaşındaki Atakan Köse isimli küçük çocuğun isteğini kırmayarak kendisine bisiklet alarak hediye etti.

Kars Güncel- Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın babaocağı Kağızman’da katıldığı karne dağıtım töreni sonrasında İl Başkanı Adem Çalkın, il teşkilatı ve Kağızmanlı vatandaşlarla birlikte yaptığı esnaf ziyaretinde duygulandıran anlar yaşandı.

Siyasetin yoğun ve karmaşık gündeminde bir  an bile olsa mutluluk yaşatan anlardan birine sahne olan olay 8 Haziran Cuma günü Karsın Kağızman İlçesinde yaşandı. Karne dağıtım töreni sonrasında esnaf ziyareti yapan Bakan Ahmet Arslan’ın bulunduğu kalabalığın yanına gelen Atakan Köse isimli 10 yaşındaki çocuk karne hediyesi olarak kendisine bisiklet alınmasını istedi. Küçük çocuğun isteğine kulak misafiri olan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın küçük Atakan’ın yanına giderek bir süre kendisi ile sohbet etti. Sohbet esnasında karnesindeki notların iyi olduğunu ve yaz tatilinde diğer arkadaşları gibi bisiklet sürmeyi istediğini belirten Atakan’a  karne hediyesi olarak çok istediği bisiklet Başkan Çalkın tarafından hediye edildi.

Karne hediyesi olarak çok istediği bisiklete kavuşan Atakan Köse mutluluktan Başkan Çalkın’a tekrar tekrar teşekkür etmesi yle birlikte yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakim Ziver 01 Ocak 1970 02:00

    Vay be büyük başkan varmı bu devirde böylesine melek insanlar